gigolono1

Members
 • Număr conținut

  17
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Neutral

Despre gigolono1

 • Rang
  Junior Member
 1. imi pare cunoscuta adr daca e fata care cred, nu e asa cum credeti voi!:)
 2. unde se pot posta anunturi pentru cei care fac schimb de parteneri?! poate ar fi interesanta o rubrica de genul desi stiu ca sunt putini cei care fac asta aici in ro:)
 3. pai ce inseamna matura vere?:) asta pare cam la 30 ,hai 35 maxim :)
 4. din pozele astea doua parca is doua funduri diferite,dar poate ma insel.Sunt atatea escorte false ,la tot pasul!:)
 5. barbat de 42 de ani din bun , are 22 in penis ,dca vrei sa fi satisfacuta nu mai astepta ! cere detalii la nr lui 0721 - 726 - 570
 6. Accepta doar barbati selecti, peste 30 de ani, curati si cu aspect fizic placut! ofera garantat seriozitate si discretie, i place sa satisfaca 100 % 0756-830-280
 7. Am fost la fata asta ,chiar este bunoaca maxim !:)) eu m-am terminat foarte repede ca ma excitat rau ,perversa si nebuna !
 8. Ma ofer doamnelor dornice sa experimenteze toate fanteziile lor! lucrez curat, ieftin si de calitate. Imi rezervl dreptul de a selecta clientele !
 9. Daca esti femeie si ai pana in 40 de ani si stai bine din punct de vedere financiar, contacteaza-ma pe mine daca doresti ceva discret si de calitate.
 10. nu are poza, dar ce este asa greu sa suni si sa ceri detalii?
 11. este din Vrancea dar el se deplaseaza la nevoie si in general in orase precum bucuresti,cluj,brasov,sinaia,satumare si altele....
 12. Barbat tanar de 28 de ani ,corp de sportiv,manierat si ingrijit ,ofera sex doamnelor sau domnisoarelor nesatisfacuta si garantat te vei termina!:) 0734-299-049
 13. ok,trimite-mi cateva poze si id de skype in privat ca mie nu mi se incarca si nu pot sa scriu,multumesc mult!
 14. hmm, imi place mie sa dau limbi! ai webcam? te bagi la web pe skype sa ne vedem inainte de toate. Poate imi arati si tu cateva cadre cu trupul tau ca sa stiu cum arati si sa vb mai multe :)?
 15. am eu un tovaras care duce fete dansatoare in Shanghai si stiu ca si in Dubai (spunea ca trebuie doar sa mergi la party-urile organizate de sheici sau fii lor si daca oferi si sex sau momente intime atunci castigi chiar super ! daca le si place de tine iti dau cu bani in cap efectiv! Prietena asta a mea e plecata de 2 ani dar nu sta acolo decat 4 luni pe an si si a cumparat mini cooper si un apartament in Cluj si unul in Bucuresti ! trimite niste poze si vedem cum facem. Trebuie sa spun ca se percepe comision din suma totala facuta !:) adica 10 % comision!