Sari la conținut
Patricia

NOU IN SUCEAVA !!!!!!!MASAJ EROTIC ORIENTAL/ Salon J'ador/ Tel: 0757410795

Recommended Posts

Masaj Erotic Oriental             Masaj Erotic Oriental           Masaj Erotic Oriental          Masaj Erotic Oriental               Masaj Erotic Oriental             Masaj Erotic Oriental     Masaj Erotic Oriental 

Masaj tantric

Deoarece masajul tantric conține și masajul realizat cu alte părți ale corpului maseuzei, nu doar cu mâinile, acum, la început, de mare efect este o lungă mângâiere pe care aceasta o realizează cu părul. Această modalitate de a parcurge din nou întreaga suprafață a trupului bărbatului este foarte plăcută pentru el. Este resimțită ca o atingere foarte senzuală, inedită, datorită părții corpului folosită.

Pașii urmați în masajul tantric

Masajul tantric începe prin masarea persoanei așezate pe burtă, trecând apoi la masarea părții anterioare a corpului, o dată cu creșterea gradului de senzualitate și intimitate. La început, se masează zona spatelui, zonă care acujmulează multe tensiuni. Pentru aceasta se pune accent pe masarea mușchilor spatelui. Aici se regăsesc mușchi mari și importanți, iar detensionarea lor este foarte necesară. După aceasta, mișcările senzuale cunosc un prim apogeu, întrucât această zonă se bucură acum de atingerile făcute cu sânii, stomacul, genunchii sau coatele maseuzei.

Pentru masarea picioarelor, masarea mușchilor de aici este destul de similară ca și în masajele clasice de relaxare. Dar chiar și aici pot fi folosite, la sfârșit, elemente ale masajului senzual. O ușoară trecere lentă, pe toată lungimea picioarelor cu sânii va duce la senzații delicioase.

O dată ce bărbatul este așezat pe spate, orice atingere devine mai erotică, întrucât partea anterioară a corpului este mai senzitivă. Se lucrează și asupra mușchilor stomacului și pieptului, dar nu se uită nici manevrele de body-to-body. Se atinge acum un alt apogeu al senzațiilor erotice, prin atingerea ușoară a pieptului bărbatului cu sânii maseuzei. În general, aceasta este una dintre cele mai plăcute și de dorit senzații din întregul masaj tantric. Nu sunt uitate nici părțile anterioare ale picioarelor și nici brațele, locul de întâlnire a mai multor meridiane și rețele energetice.

Finalizarea masajului tantric

Masajul tantric se sfârșește cu masarea capului, unde se insistă pe relaxarea anumitor puncte binecunoscute în presopunctură (multe în această zonă) și prin unirea energetică a întregului corp. Echilibrarea energetică și tehnicile de ridicare a energiilor vor da un final magnific masajului tantric

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×