Sari la conținut

Lucruri pe care orice femeie ar trebui sa le stie despre sex


escorte.bucuresti

Recommended Posts

1. Care este diferenta dintre orgasmul clitoridian si cel vaginal?

 

Clitorisul – situat intre labii, in partea de sus a vulvei – este singurul organ al omului dedicat exclusiv placerii. Aici exista 8.000 (!!!) de terminatii nervoase, adica de doua ori mai multe decit in penis. Datorita sensibilitatii extreme, stimularea lui, indiferent de modalitatea in care e facuta, este forma cea mai rapida si mai usoara de a aduce o femeie la orgasm. Orgasmul vaginal este cu mult mai greu de obtinut si, in principiu, are doua conditii prealabile: trebuie sa fii perfect umectata (ceea ce presupune cam 20 de minute de stimulare clitoridiana) inainte de penetrare si trebuie sa folosesti o pozitie care sa produca o presiune… tot asupra clitorisului. Senzatia rezultanta ar trebui sa fie mult mai adinca, mult mai deplina, mult mai larg difuzata intern, mult mai… orice vrei tu, prin comparatie cu „gidiliciul“ superficial al orgasmului clitoridian, extern.

2. Este posibil ca si femeia sa ejaculeze?

Intrebarea se refera la un fluid clar, aproape transparent, pe care unele femei il elimina prin uretra in timpul orgasmului. De obicei, acest lucru este asociat cu sti­mularea celebrului punct G si este mai probabil sa apara la femeile cu un tonus foarte bun al musculaturii pelviene. Ob­ti­nerea „ejacularii feminine“ cere multa sti­mulare prealabila, si interna si externa, iar rezultatul, cel putin din punct de vedere cantitativ, poate varia extraordinar de mult de la o femeie la alta. Ca si urina, acest lichid trece prin uretra, asa ca exista o intreaga controversa daca e vorba chiar de urina sau de un lichid asemanator celui ejaculat de barbati. Testele clinice au demonstrat ca, prin compozitie, el e total diferit de urina. Dincolo de asta, insa, sursa lui e extrem de greu de identificat, pentru ca uretra este inconjurata de o multime de glande si inca nu se stie care e raspunzatoare de intreaga poveste.

3. Am tot auzit vorbindu-se despre el, dar chiar exista punctul G?

Mel si Suzi cred in existenta punctului G, dar, in realitate, acesta este un subiect de vesnice controverse intre medici. In principiu, el a fost descoperit in 1950 de catre Ernst Gräfenberg, care a remarcat ca, in interiorul vaginului, in partea frontala, exista o zona care reactioneaza foarte puternic la stimularea sexuala. Aceasta reactie este asociata cu eliminarea unor fluide in timpul orgasmului, lucru despre care am vorbit ceva mai devreme. Cu toate acestea, in numarul din august a. c. (asta doar ca un ultim exemplu), The Ame­rican Journal of Obstetrics and Gynecology scria ca punctul G este un fel de OZN al ginecologilor: „toata lumea l-a cautat, s-a discutat enorm despre el, dar existenta lui nu a fost verificata cu mijloace obiective“. Daca vrei sa verifici in ce masura esti „dotata“ cu un astfel de loc al placerii absolute, exista o procedura aproape clinica pentru asta: odata bine umectata, introdu doua degete in vagin si pipaie zona corespondenta din spatele buricului. Daca gasesti o portiune mai sensibila decit restul, stimuleaz-o prin presiuni ritmice si ferme. Daca e G, raspunsul va veni imediat si… din plin. Bineinteles ca toata povestea e si mai placuta daca o face altcineva, nu tu. Lipsa de informatie, ca si miturile sexuale de tot felul au transformat punctul G intr-un „must-have“ al trend-urilor sexuale. Asta indiferent de faptul ca miile de pozitii si proceduri inventate pentru stimularea lui sint, de foarte multe ori, complet lipsite de orice efect. De cealalta parte exista mii de femei care traiesc orgasme de tip punctul G, timp de ani de zile, fara sa le treaca vreodata prin cap ca ar trebui sa le puna o eticheta cu o anume litera. Ideea e ca nu-i nimic rau daca incerci sa folosesti ipoteticul punct G, numai sa nu-l trans­formi intr-un Sfint Graal al sexului si sa uiti ca mai exista o multime de alte lucruri placute pe lume. O multime!

4. Cum pot face ca prietenul meu sa nu-si piarda erectia in timp ce-si pune prezervativul?

Uf! Neplacuta chestie, nu? Taman cind sa treci la lucruri adevarate, toata distractia se duce de ripa din cauza unui balonas de cauciuc. Pai, ideea e sa faceti din acest moment o parte a distractiei si nu o pauza utilitara. Psihologic vorbind, o atitudine de genul „Uite-l ce haios e asa cu gluguta!“ destinde atmosfera si alunga inhibitiile. Dincolo de asta, nu-l lasa sa si-l puna… pune-i-l! Cea mai eficienta metoda e sa folosesti gura pentru asta. Sfat: cumparati pre­zervative cu arome, celelalte au gusturi cam stranii. In rest, simpla imagine a ceea ce se intimpla il va face sa devina cel mai teribil armasar pe care l-ai visat vreodata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Creează nouă...