Sari la conținut

Ce simt femeile cand fac dragoste?


escorte.bucuresti

Recommended Posts

Este o intrebare la care asteapta raspuns atat barbatii, cat si reprezentantele sexului frumos, mai ales cele care nu si-au inceput viata sexuala sau cele care nu simt placere in timpul unei partide erotice.

Desi barbatii nu acorda suficienta atentie preludiului, ar trebui sa stie ca acesta face de multe ori diferenta intre o partida de sex reusita si una nereusita. In timpul preludiului iau nastere prea multe senzatii interesante ca el sa fie omis. Inima incepe sa bata mai repede, tensiunea creste, iar respiratia devine greoaie. Circulatia sangelui din zona genitala se intensifica, clitorisul si labiile se inflameaza usor, iar vaginul se umezeste, pregatindu-se pentru penetrare.

Senzatia de "umplere" este un soc intens si placut starnit inca de la prima penetrare. O multime de senzatii pun stapanire pe corpul si pe mintea unei femei care se bucura intr-adevar de un act sexual. Cuvintele-cheie sunt: pasiune, iubire, conexiune, ganduri perverse, fantezii, senzatie de caldura, bucurie neinteleasa, relaxare, toate revarsate in tot corpul.

Bineinteles, lucrurile stau complet diferit pentru femeile care nu se simt bine atunci cand fac dragoste. Durerea, senzatia de usturime, arsura si uscaciune sunt cele mai intalnite simptome ale unei femei care are probleme in acea zona. Daca acestea sunt mai usor de remediat cu anumite tratamente sau cu un preludiu ca la carte, lucrurile nu stau la fel si in cazul celor care nu simt vreo senzatie speciala in timpul actului sexual. Cele din urma pot sa experimenteze doar o usoara senzatie perceputa ca un simplu masaj interior, o atingere care le lasa indiferente.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Creează nouă...