Sari la conținut
  • Welcome to Pages!

    To get started, make sure you are logged in and click the arrow on the left hand side to expand the block manager.
    You can move, add and edit blocks without the need for complex coding!

  • Aventuri gay


    escorte.bucuresti

    Sunt un bărbat gay și nu mă ascund, așa cum fac alții. Simțeam pula lui Radu în curul meu. Locuim împreună de ceva vreme. O săptămână mă fute în gură, cealaltă în cur. Săptămâna asta trebuie să pun curul la bătaie. O are destul de mare, mă doare găozul în primele zile. Pun multă cremă la cur, dar nu-mi folosește prea mult. Când îi simt capul pulii că vrea să-mi intre în cur, știu că mă așteaptă câteva secunde dureroase, apoi simt plăcerea de a-l avea în mine. Îmi place când mă fute în cur, este mai bine decât atunci când mă fute în gură. Accelerează mișcările atunci când mă fute în gură, nu-l pot opri oricât am încercat, mă sufocă adeseori, dar când i se întăresc coaiele știu că urmează jeturile lui de spermă. Îmi țin respirația și îi simt sperma în gât. Mă așteaptă uneori să-mi termin și eu masturbarea și îi place să-mi lingă sperma.

    Azi m-a prins în baie când mă pișam. L-am simțit cum mă îmbrățișează, m-a mușcat foarte tandru de ceafă. I-am luat pula în mână, era mică și bleagă. Ca recompensă, mi-a luat și el mie pula cu o manâ și-mi direcționa jetul pișatului în WC. Am început să-i frec pula. Cu mișcări lente, a început și el să-mi belească capul pulii. Mă îmbrățișa, foarte afectuos, în timp ce eu îl mângâiam pe coaie. Mi-a pus o mână în creștetul capului și m-a împins în jos. Vroia să-i sug pula.

    Am luat-o în gură, mică și zbârcită așa cum era pula lui. Îi mai luam și coaiele în gură, l-am așezat și în poziția capră ca să pot să-i dau limbi în cur. Se excitase, i-am simțit pula cum se scoală, eram cu ea în gură când m-a așezat, pe burtă, pe masa din bucătărie. Stăteam cu curul spre el, așteptând să-mi bage pula în mine.

    Atent ca întotdeauna, mi-a uns găozul cu alifia care era mereu aproape. I-am simțit capul pulii lovindu-mi bucile. Era semnul că mă penetrează. Mi-am relaxat curul și cu mâna îi frecam coaiele. M-a durut un pic atunci când capul pulii mi-a intrat în cur. Știam că așa va fi, eram pregătit pentru mica durere. M-a luat de șolduri, împingâdu-mă în pula lui. O simțeam în cur, trecuse momentul dificil al penetrării. Așa cum știu că-i place lui, printre picioarele mele crăcănate, l-am apucat de coaie și-l trăgeam spre mine, simțeam tot mai tare pula lui cum mă fute în cur. Îi simțeam și coaiele cum mă lovesc la buci. Intrase tare de tot în plăceri, m-a luat de ceafă și-mi băga pula în cur cu tot mai mare putere. I-am simțit ejacularea în curul meu.

    A fost ca un jet cald și foarte păstos. Mi-am luat spermă din cur,  după ce el a terminat, și am gustat-o. Chiar mă întrebam de ce el îmi linge sperma din cur, de fiecare dată când mă fute. Are un gust sărat, așa mi-a părut mie. Am mai stat câteva minute ca să-și revină el, apoi, ca de obicei, dupâ ce-mi fute curul, se apleacă în poala mea și-mi suge pula. Buzele lui groase îmi iau capul pulii, limba lui încearcă să-mi intre în uretră. Cu mâna îmi belește capul pulii după care o bagă în gură. Îi cer să-mi bage degetele în cur, îmi găsește prostata și începe să o frece.

    Simt că explodez de plăcere, pula mea este în gura lui, mă freacă la coaie și degetele lui îmi umblă, prin cur, la prostată. Sperma tâșnește din mine, drept în gura lui. Îl aud cum plescăie de plăcere înghițindu-mi sperma. A fost, și astăzi, o zi bună!


    Recenzie utilizator

    Recommended Comments

    Nu sunt comentarii de afișat


×
×
  • Creează nouă...