Sari la conținut
  • Welcome to Pages!

    To get started, make sure you are logged in and click the arrow on the left hand side to expand the block manager.
    You can move, add and edit blocks without the need for complex coding!

  • Erotisme ...


    escorte.bucuresti

    Oare ce simte el? Discutăm pe net de câteva săptămâni. Așa cum se obișnuiește, mi-a arătat pula și coaiele lui când discutam pe net. M-am masturbat și eu arătându-i pizda. Priveam la pula și la coaiele lui cum se masturbează. De câteva ori am juisat, stropind obiectivul camerei. Sper că i-a plăcut...

    Nu știu ce mi-a venit să-mi doresc să mă văd cu el.  I-am dat întâlnire în Cișmigiu, un loc știut de toți.  A insistat să nu port chiloți, o cerere ciudată, dar  care m-a incitat sexual. L-am rugat să țină o garoafă în mână ca să-l recunosc.  Mă frecasem la pizdă în taxi, șoferul nu a observat. Vroiam să fiu udă la întâlnirea cu el. Nu ne știam la chip, doar ne văzusem organele pe net.

    Nu știam cum arată tipul, probabil că l-aș fi recunoscut, mai degrabă, după pula pe care și-o freca zilnic în fața videocamerei. De abia după ce el ejacula, văzându-i spema, mă apuca și pe mine orgasmul.

    Lângă mine, stătea pe bancă, un tip foarte tânăr. Oare el să fie? L-am dezbrăcat din priviri, hmmm!!! Arată bine! M-aș încumeta la un futai cu el... Oare îi place de mine?  I-am spus că am 45 de ani, a zis că preferă femeile mature. Tânărul la care eu visam s-a ridicat de pe bancă și și-a luat iubita în brațe. Era blondă, cu părul lung, ca și mine atunci când aveam 18 ani. Îmi amntesc cum vecinul Costel mă chema în spatele casei, îmi desfacea picioarele și-mi băga limba în pizdă.  Era plăcerea lui, uneori simțeam și eu plăcere, de cele mai multe ori nu! Mă amuza să-l văd cum își  face labă după ce mă linge pe mine în pizdă.

    Oare de ce mi-a spus, la telefon, să nu port chiloți? Mă excită perversitățile, oare ce vrea tipul ăsta de la mine? Eram într-un loc cam singuratic, mă simțeam cam stingheră așezată pe banca din parc, și fără chiloți pe mine.  Discret, mă frecam la pizdă ca să o țin umedă, cine știe ce are de gând masculul acesta.

    I-am simțit mirosul înainte să-l văd. Un miros de tutun și de alcool ieftin. A lăsat garoafa la picioarele mele pe care le-a desfăcut foarte larg. Se uita cu poftă fix în pizda mea.  Oare la ce să aștept, mă gândeam eu. Până să mă dumiresc, i-am simțit degetele cum îmi pătrund în pizdă. Apoi limba lui cum îmi suge lindicul. Îmi lua, pe rând, labiile pizdei la supt, apoi îmi băga limba în pizdă. Eram în loc public, ce naiba face omul ăsta?  Citindu-mi privirile, m-a luat de braț și m-a dus la mașină.

    Nu am văzut prea bine pe unde mergem, am reținut doar ușa apartamentului în care am fost împinsă. Era o vraiște sordidă în acest apartament. Mă gândeam cum am intrat eu în acest joc erotic, trebuie să-l duc până la capat, mi-am spus, Bărbatul acesta trebuie potolit, altfel nu scap de el!

    L-am privit înainte să-i iau pula în gură. I-am făcut muie de vreo trei ori, simțeam sperma lui în gât. Nu mai întâlnisem un așa bărbat viguros. Privit mai atent, era chiar un mascul destul de arătos. Mi-a șoptit la ureche că vrea să mă fută în pizdă. M-am pus capră, știu  că așa le place bărbaților să-și fută femeia. Și mie la fel, doar că ei nu știu chestia asta!

    I-am simțit pula cum intră în mine. Vaginul meu s-a strâns instantaneu de plăcere. Era atât de înverșunat încât mă futea și în pizdă, dar și în cur. L-am lăsat să mi-o bage unde îi place lui.

    Mă futea în cur când mi-a spus că vrea să termine. I-am simțit sperma cum îmi umple curul. Apoi a mai gâfâit de câteva ori și am simțit ceva neobișnuit. Un jet cald îmi spăla mațele curului.  Nu mai simțisem așa ceva. Se pișase la mine în cur, după ce ejaculase.

     

    nud-8.jpg


    Recenzie utilizator

    Recommended Comments

    Nu sunt comentarii de afișat


×
×
  • Creează nouă...