Sari la conținut
  • Welcome to Pages!

    To get started, make sure you are logged in and click the arrow on the left hand side to expand the block manager.
    You can move, add and edit blocks without the need for complex coding!

  • Fotograful bisexual: partea 2


    escorte.bucuresti

    Sâmbătă ne-am întâlnit, nu departe de studioul fotografic al prietenului meu Emilian care plecase la Cluj să facă un album fotografic despre Pădurea blestemată aflată pe dealul Baciului. Stăteam în mașina parcată în benzinăria de lângă Gara de Nord și mă uitam după ea. Chiar lângă mine a parcat un taxi, o văd cum plătește și iese din mașină cu două genți enorm de mari. Am sărit să o ajut, am pus gențile în portbagajul meu și m-am uitat în ochii ei fascinanți așteptând să-mi spună ceva.

    Mi-a întins mâna, a zâmbit scurt și s-a prezentat: ”Alina este numele meu. Te deranjează dacă vine și prietenul meu la ședința foto de astăzi?” m-a întrebat ea. Nu mă așteptam la așa ceva, dar i-am spus că nu este nici o problemă dacă asistă și el. În câteva minute a apărut și prietenul ei Dan și am pornit către studioul fotografic.

    Am ajuns în studiou, Dan m-a ajutat să montăm reflectoarele, cablajele și toate celelate echipamente. Alina se așezase în fața oglinzii de machiaj așteptându-l pe Dan ca să o aranjeze. Nu bănuiam că tânărul cu trăsături efeminate se pricepe atât de bine la machiaj. I-a dat bluza jos și a acoperit-o cu make up până aproape de cupele sutienului. Am așezat-o pe Alina pe un scaun rotativ  între cele 4 aparate de fotografiat. Dan susținea un dialog imaginar cu ea facând-o să râdă, să fie tristă, înfuriată sau veselă. Aparatele foto țăcăneau repetat, portretele ei apărându-mi pe monitorul din fața mea. După aproape o oră, am considerat că am de unde alege portretul ei de nota zece și am încheiat ședința. Alina a coborât sprintenă de pe scaunul rotativ și a venit direct la mine: ”Avem și noi o rugăminte!” zice ea privindu-mă ucigător drept în ochi. ”Dan și cu mine vrem să facem niște poze mai deosebite, se poate? Am adus și obiecte de recuzită, haine, pantofi, eșarfe…”. ”Se poate, ce fel de poze deosebite să vă fac?” am întrebat-o eu. A intervenit Dan care mi-a spus că ei doi sunt prieteni și iubiți încă din adolescență și că ar dori să-i fotografiez când fac dragoste. UPS! La așa ceva nu mă așteptam! Mi-a plătit pe loc ședința foto pentru portret, adăugând că va plăti separat fotografiile cu ei doi în intimidate. Nu am apucat să spun că sunt de acord sau nu, că au dispărut amândoi în camera de alături unde își lăsaseră bagajele. Nu mai făcusem asemenea fotografii și nici nu privisem vreodată doi oameni cum se fut, așa încât era o noutate și pentru mine. Cât timp ei își schimbau hainele, am poziționat toate aparatele în jurul unei saltele mari, așezată direct pe podea. Am verificat telecomanda care acționa fiecare aparat în parte și mi-am pregătit și o videocameră, pentru orice eventualitate.


    Recenzie utilizator

    Recommended Comments

    Nu sunt comentarii de afișat


×
×
  • Creează nouă...