Sari la conținut
  • Welcome to Pages!

    To get started, make sure you are logged in and click the arrow on the left hand side to expand the block manager.
    You can move, add and edit blocks without the need for complex coding!

  • Fotograful bisexual: partea 4


    escorte.bucuresti

    Dan, cu pula în gura Alinei, s-a uitat la mine foarte pătrunzător și mi-a zis: ”dezbracă-te și fute-o în pizdă!”. Eram atent la filmări, eram excitat dar nu mi se sculase pula deloc! Mă inhibasem și de la palmele date de Dan Alinei, nu îmi plac chestiile astea sadice. Foarte hotărât, Dan mi-a dat pantalonii jos și, continuând să o fută pe Alina în gură, mi-a scos pula din chiloți. ”Hmmm, o ai cam mare, băi pozarule!” zice el și imediat îmi ia pula în gură ca să o sugă. M-am blocat cu totul, niciodată nu mai făcusem așa ceva cu bărbați. Mi-am zis că orice început este mai greu, dar merită continuat!

    Ne-am așezat în triunghi pe saltea: Dan îmi sugea mie pula, eu o lingeam pe Alina în pizdă, Dan o futea în gură pe Alina. Am continuat așa până când Dan a pus-o pe Alina peste el și și-a băgat cu mare ușurință pula în curul ei. ”Tu bagă-i pula în pizdă” îmi zice el. M-am conformat, nu cu mare greutate căci am constatat că Alina avea o pizdă foarte largă, sau foarte lărgită de la degetele lui Dan, nu mi-am dat seama atunci. Intrasem în ea, băgam și scoteam pula din pizda ei cu totul. Flocii ei roșcovani mă gâdilau pe capul pulii, mai ales la intrare și mă excita zgomotul coaielor mele care se loveau de bucile ei. Nu mai futusem femeie cu floci de prin liceu, hehehehe! Mi-am apropiat buzele de gura ei, vroiam să o sărut în timp ce-mi bag pula în ea, dar Dan m-a oprit cu vehemență: ”fără săruturi pe gură!” a zbierat el la mine. Mi-am dat seama că el este bărbatul ALPHA în aventura asta sexuală și m-am conformat. A așezat-o pe Alina pe spate și a început să o fută în pizdă. ”Bagă-mi pula în cur!” zice foarte autoritar Dan către mine. Alina, care era în ceață totală, m-a luat de mână, m-a tras spre ea și a început să-mi sugă pula, pregătindu-mă. Când mi s-a sculat suficient de tare, m-am așezat peste Dan care o futea pe Alina în pizdă. Mi-a luat pula în mână, a fixat-o la găozul lui și mi-a zis: ”Bag-o acum!” Am simțit cum capul pulii mele trece de sfincterul lui anal, cum pătrunde printre măruntaiele lui. M-am oprit cu pula băgată doar pe jumătate în curul lui Dan. El se mișca în dute-vino în timp ce o futea pe Alina în pizdă, dar în același timp pula mea intra în curul lui. Am scuipat pe pula mea ca să intre mai ușor și i-am înfipt-o în cur pe toată. A gemut de plăcere și a continuat, ceva mai repede, să o fută pe Alina în timp ce pula mea era în curul lui. Eram foarte excitat, mă aflam într-un experiment bisexual la care nu mă gândisem niciodată să-l fac. Îl futeam în cur pe Dan, sugeam fiecare câte un sân al Alinei, și eu și Dan ne mângâiam reciproc la coaie, Alina gemea de plăcere sub amândoi. Nu am mai putut să mă abțin și mi-am vărsat sperma în curul lui Dan. A fost un orgasm teribil, să simți, în același timp și femeie și bărbat în pat, este ceva de neimaginat… Și de plăcut!

    Dan a simțit sperma mea din curul lui, s-a spălat la baie și a revenit cu pula sculată. Profitând de lipsa lui, am îmbrățișat-o pe Alina, o sărutam cu foc pe gură, eram cu degetele în pizda ei și ea îmi freca pula. Aproape se trezise din orgasmul ei continuu, când Dan s-a răstit la noi; ”Hai, amândoi la treabă că vreau și eu să termin!”. Alina, cu gesturi mecanice, a luat pula lui Dan în gură. ”Tu treci la supt coaie!” mi-a zis el mie. UPS! Cum naiba să-i sug eu lui pula, nu am mai făcut așa ceva vreodaă. ”Sunt hetero convins”, i-am zis eu lui Dan. ”Atunci cum și de ce m-ai futut pe mine în cur?” a replicat el.

    S- a așezat pe pat, cu fața în sus. Alina se juca cu buzele pe capul pulii lui, eu eram cu limba pe coaiele lui. Îmi dăduse un dildo albastru pe care ne-a rugat să-l băgam în curul lui înainte să ejaculeze. Bănuiam că Alina știe foarte bine lecția asta, așa că am lăsat acel dildo în grija ei. Luam coaiele lui Dan în gură și o urmăream pe Alina cum suge capul pulii, cum își bagă toată pula lui Dan în gură și în gât. Ne întâlnea cu buzele pe pula lui și ne sărutam amândoi cu limba în gură. Am schimbat locurile, am trecut eu la suptul pulii și Alina la coaie și la găoz. Cu ambele mâini, Dan ne dirija capetele acolo unde se excita mai tare. Ejacularea lui ne-a surprins pe amândoi. Alina era cu coaiele lui în gură, eu reușisem să-mi bag toată pula lui în gât. I-am simțit jeturile de spermă în gura și în gâtul meu. Nu mai gustasem sperma altuia, deși, de multe ori, atunci când îmi făceam singur labă, îmi luam sperma cu degetul și o gustam.

    Dan ejaculase la mine în gât și trupul lui devenise inert. Cu gura plină de sperma lui, o priveam pe Alina care continua să-i sugă coaiele. A întins buzele ei către mine și m-a sărutat. Limba ei mi-a pătruns în gură, umplânduse de sperma lui Dan. I-am simțit mâna care m-a luat de pulă. Mă privea cu ochii ei mari și albaștri. Buzele ei mi-au șoptit delicat: ”De mâine, te vreau doar pentru mine, perversule drag!”

    m-1.jpg


    Recenzie utilizator

    Recommended Comments

    Nu sunt comentarii de afișat


×
×
  • Creează nouă...