Sari la conținut
  • Welcome to Pages!

    To get started, make sure you are logged in and click the arrow on the left hand side to expand the block manager.
    You can move, add and edit blocks without the need for complex coding!

  • Prima negresă


    escorte.bucuresti

    Eram de aproape o lună de zile în Nigeria. O țară exotică, așa cum o vedem noi, europenii. Toți oamenii  de acolo sunt negri, firește, doar suntem în Africa! Firma care mă angajase, un fel de CFR nigerian, mă plătea regește, dar munceam și 15 ore pe zi, nu ca în România...

    Mă enerva șoferul care-mi fusese dat, la pachet cu mașina de serviciu. Olua Olu este numele lui, un bărbat fără vârstă. Nu știa engleză iar eu nu învățasem – încă – limba yoruba. Îmi părea că-mi urmărește toate mișcările, venea după mine și la WC...

    Aveam doar duminica zi liberă și mă relaxam la plajă, pe malul Atlanticului. Era o plajă amenajată cu fotolii și umbrele. Se numea ”plaja ambasadelor” unde veneau, probabil ca să se spioneze reciproc, doar membrii ambasadelor aflate acolo. Eu nu eram ”personal de ambasadă”, dar veneam săptămânal acolo.

    Stăteam liniștit pe fotoliul meu, ca de obicei, și-l simțeam pe șoferul-paznic cum mă supraveghează. Am profitat de niște vânzători ambulanți, era plină plaja de ei, și am fugit de la locul unde stăteam.

    Îmi plăceau valurile care se spărgeau pe nisipul auriu.  Doar câțiva pași mai încolo de locul unde stăteam comod pe fotolii, acoperiți de umbrele, era o plajă sălbatică, parcă neatinsă de om.  Îmi plăcea să fac baie acolo, valurile erau potrivit de vânjoase ca să nu-mi fac probleme. Credeam că numai eu știu acest loc mirific, dar uite că astăzi, când am ieșit din valuri, am auzit voci de femei.

    Erau două fete care se jucau pe plaja goală. Nu știu ce căutau acolo, dar când am ieșit din apă le-am salutat. Una dintre ele s-a uitat lung la mine, de parcă nu mai văzuse om alb. Fără rușine, m-am uitat la ea. Era neagră, slipul îi alunecase puțin de pe coapse și niște floci cârlionțați se iveau de sub slip. Mi-a zâmbit cu dinții ei albi, semn că este loc de conversație. Îndrăzneață, și-a tras slipul pe coapse și mi-a întins mâna. Mi-a spus că o cheamă Kenny. Kenny Uzokwe, a repetat ea.

    Soarele bătea din spatele meu, direct pe ea. Avea un trup pe care multe femei ar dori să-l aibă. Umerii proporționați cu șoldurile și o talie de viespe. Frumoasă femeie, mi-am zis în gândul meu. Sfărcurile sânilor ei mari ieșeau prin sutien, crăpătura pizdei se vedea prin slip. Nu știam ce să-i zic, nu-mi veneau vorbele în gură văzând-o cât este de frumoasă!

    Prietena cu care se juca pe plajă a spart tăcerea. Vorbeau într-o limbă necunoscută mie, am aflat mai târziu că vorbeau în yoruba. Într-o engleză foarte educată, Kenny a zâmbit către mine și m-a întrebat dacă nu le invit la un suc. Le-am dus pe amândouă la cel mai bun restaurant din Lagos. Un local de fițe care mie nu mi-a plăcut niciodată.  Prietena lui Kenny a tot vorbit la telefon, apoi a plecat.

    Nu știam ce să fac, de abia o cunoscusem pe Kenny. Foarte îndrăzneață, m-a luat de mână și am pornit către casă. Șoferul Olua Olu nici nu a observat când Kenny m-a luat de pulă. Îmi freca șlițul de la blugi privind nevinovată pe fereastră. Mă gândeaam dacă am acasă bani să o plătesc, nu știam că nu este prostituată. Foarte repede mi-a scos pula din pantaloni și a început să mi-o frece. Mă uitam la degetele ei negre cum îmi freacă pula. Avea oja de pe unghii sărită de pe câteva degete și asta m-a amuzat.

    Eram chiar în spatele șoferului, nu avea el cum să vadă, așa că s-a pus cu capul în poala mea. I-am simțit buzele groase, de femeie africană, cum îmi sug pula și cum mă linge la coaie. Fără să-mi dau seama, excitat fiind de buzele ei, mi-am dat drumul. A tușit de câteva ori, era cu pula mea în gât, probabil că s-a înecat, mi-am zis eu.

    Am ajuns acasă, era o dezordine mare la mine în cameră. Kenny s-a dus direct la duș, auzeam apa cum curge pe ea. A ieșit din duș complet goală. Stăteam pe canapea și o priveam. Umerii potriviți cu șoldurile, sânii mari și cu mameloanele negre, sfârcurile zbârllite, semn că avea chef de futut, pizda grasă și nefiresc de ieșită dintre picioare. A venit lângă mine, simțeam puternic mirosul de șampon. Stăteam pe canapea și așteptam să văd ce face.

    ”Este rândul tău acum”, mi-a zis ea desfăcându-și picioarele  în fața mea. M-a luat de ceafă și mi-a băgat capul la ea în pizdă. Avea un lindic foarte mare, aproape ca o pulă mai mică. Buzele pizdei erau foarte tari, nu mai futusem negrese până atunci. Stătea în picioare, îmi împingea capul în pizda ei cu tot mai multă energie. Mă futea în gură cu lindicul ei mare, de abia reușeam să-i bag și eu limba în pizdă. Mi-a luat două degete și le-a bagat în cur. Au intrat greu, sunt strâmte negresele astea!

    A început să respire sacadat, semn că se apropie de orgasm. Picioarele ei s-au strâns și limba mea pătrundea cu greu în pizda ei. A început să tremure și un lichid dulceag și uleios mi-a inundat gura. Mi-am dat seama că are un orgasm puternic, simțeam contracțiile vaginului ei, concomitent cu anusul în care-mi băgase ea degetele. Ambele orificii se contractau simultan.

    S-a smuls din încleștarea mea și s-a aruncat pe pat. O priveam drept în pizdă, era epuizată, așezată pe pat cu picioarele larg desfăcute. De abia acum mi-am dat seama că, deși pielea ei este neagră, pizda este tot roz. Era începutul unei aventuri sexuale care avea să dureze mulți ani... Plăcuți!

    nud-18 - negresa.jpg


    Recenzie utilizator

    Recommended Comments

    Nu sunt comentarii de afișat


×
×
  • Creează nouă...