Sari la conținut
  • entries
    3
  • comments
    0
  • views
    1.316

Cum folosesc vibratorul


Dovleac

247 citiri

Fiecare vibrator are puterea sa afrodisiaca. Priveste-l, atinge-l si invata cum sa-l folosesti pentru prima data, impinge barierele ce te opresc in intimitatea ta si lasa spiritul sa exploreze toate fantasmele ce te inconjoara in simturile si erotismul tau.

Ce te excita mai mult, de ce stimulator ai nevoie sa te infierbinte mai mult si sa deschida apetitul sexual?

Un vibrator poate sa te faca sa te simti sexy fara limite si in acelasi timp te elibereaza de toate inhibitiile.

Descopera in tine parti ascunse, profunde, primare si salbatice. Te incurajeaza sa mergi mai departe in expresia sexualitatii. Iti amplifica dorinta de a aprecia corpul amantului tau, si ti-l va descoperi. Iti inspira dragoste pentru propriul corp si te face sa-i descoperi misterele si puterea. Iti transforma banalele tehnici sexuale in arta veritabila.

Amuzati-va cu un vibrator chiar si in cuplu, acesta va dezvalui toata delicatetea penetrarii inainte de a face dragoste. Vibratorul este destinat placerii sexuale si poate aduce ceva “picant si placut” in relatiile intime.

Este un accesoriu modern care iti permite senzatii tari, si te ajuta sa gasesti puncte sensibile, erotice, pe care nu le-ai descoperit pina acum. Cu ajutorul unui vibrator poti sa-ti inveti partenerul placerea unui masaj senzual, prin miscari circulare pe umerii sai, pe spate si pe fese…

Mangaie incetisor fesele sale si alterneaza miscarea incet, cu una mult mai violenta. Intre timp ofera-i un sarut care sa-l aprecieze.

Inainte de a te penetra, admira partenerul cum iti gadila clitorisul si-l stimuleaza cu vibratorul si lasa-te patrunsa de caldura care inconjoara corpurile voastre aprinse de dorinte erotice.

Daca vrei sa te penetreze pe la spate, aseaza-ti vibratorul intre picioare si fa-l sa vibreze direct pe clitorisul aprins. Vibratiile va aprind, dar nu vei fi singura, caci partenerul va resimti si el frisoanele…

In timp ce faci o felatie lasa-ti vibratorul sa se joace in vaginul tau, iar din cand in cand dezmiarda-ti clitorisul si vulva cu miscarile sale.

Daca esti singura gandeste-te la el, iar cu o mana desfa buzele vaginului tau cald, mangaie-ti clitorisul aprig de dorinta si incetisor introdu vibratorul in vagin. Daca simti nevoia de mai mult ridica viteza si misca-l inainte si inapoi acolo unde simti ca placerea e mai mare si esti incarcata de pasiune, iar daca orgasmul este pe aproape mareste viteza la maxim si introdu vibratorul cat mai adanc in vagin. Vei fi stapanita de senzatii pe care nu le-ai mai avut pana acum, iar orgasmul are sa fie ceva nou, placut si ai sa mai vrei inca unul… negresit…

802DA769-F5E3-4313-98AD-E27F6A4C29E8.jpeg

0 Comentarii


Recommended Comments

Nu sunt comentarii de afișat

Vizitator
Add a comment...

×   Ai lipit un conținut cu formatare.   Elimină formatare

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Creează nouă...