Sari la conținut
  • entries
    3
  • comments
    0
  • views
    1.298

Sex in zapada – fruct exotic si aromat


Dovleac

215 citiri

Urmatoarele randuri,sunt o parte din amintirile mele, sper sa-ti placa. Se implineste un an, de cand in acelasi tren si pe aceeasi ruta ma deplasez in noapte. Acum un an,ma indreptam spre tine, acum din alte indemnuri fac acest drum, caci trenul nu va mai opri in gara niciodata ca sa ma aduca spre tine. Imi amintesc cu placere emotia cu care asteptam sa te intalnesc; freamatul,dorinta,si mai presus de toate,dorul… Nu pot dormi. Amintirea ta asteptandu-ma in micuta gara a acelui mic orasel de munte, ma copleseste. Am coborat atunci din primul vagon (am stat in primul vagon sa te vad cat mai repede, nu mai aveam rabdare), ai venit inaintea mea si ne-am sarutat tandru, ne-am imbratisat lung, iar timpul se oprise in loc si tot universul se condensase…

Te-am rugat sa plecam din acel loc, dorinta ma inebunea. Tu m-ai strans din nou in brate si ti-ai bagat manutele sub camasa mea, direct pe piele.La acea atingere,te-ai cutremurat, iar mie mi se inmuiasera genunchii. Te-am strans puternic in brate, necontrolat de puternic iar tu m-ai muscat de buza. Am plecat de acolo intr-o directie gresita, nu cunosteam locurile, iar cand am constatat ca nu mergeam in directia corecta am ras si ne-am intors inapoi. Ne tineam de mana si paseam greu prin zapada mare si afanata,dar prin mainile noastre srans contopite una de cealalta, devenisem o singura persoana,circula prin ele esenta noastra, unul catre celelalt. Ne sarutam la fiecare pas, nu ne puteam satura unul de celalalt si parca foamea de tine crestea in loc sa se potoleasca. Ne priveam in ochi, vorbeam vrute si nevrute, eram tare volubili si mai ales……ne sarutam de parca lumea s-ar fi terminat o data cu apropiata despartire. Am ajuns in sfarsit in micul oras(distanta de la gara pana in zona locuita era destul de mare) si ne-am orit pentru a bea ceva, dar localul era sordid. Am continuat sa ne plimbam pe strazi desi era foarte frig, iar tu sarutandu-ma mi-ai aratat o cladire pe care scria “casa de casatorii” si cu mult drag mi-ai spus ca ai vrea sa intram imediat in acel loc. Eu te-am sarutat cu drag, multumindu-ti in gand pentru ceea ce spusesesi.

Am vazut un hotel, am intrat sa intreb de pret… era prea scump pentru posibilitatile noastre financiare, asa ca am intrat intr-un local destul de elegant si curat unde tu ai cerut o ciocolata calda, iar eu o cola dietetica. Nu ne deranja ca in local erau cateva mese ocupate, ne sarutam necontenit. Ti-ai dezbracat haina groasa si ai ramas intr-o bluza de lana tricotata. Eram atat de excitat, te doream atat de mult, incat totul a inceput sa se invarta in jurul meu. Te-am atins,iti ridicasem bluza si ti-am prins sanul mare in mana, ai oftat adanc. Dorinta era atat de mare, incat uitasem de noi. Am stat acolo, sarutandu-ne, pipaindu-ne nu stiu cat timp si am plecat. Se facuse ora la care trebuia sa ne indreptam spre gara. Am plecat sarutandu-ne pe tot parcursul drumului. Am coborat spre gara, iar la un moment dat, am vazut o spartura intr-un gard, care delimita o gradina si ti-am spus ca as vrea sa gasesc un loc in acea gradina unde sa petrecem cateva clipe feriti de ochii lumii.

Am sarit repede gardul si in cateva momente am vazut ceea ce-mi doream: o poienita inconjurata de o livada ai carei pomi desfrunziti ne fereau de privirea oamenilor. M-am intors si te-am trecut gardul in brate. Nu am ajuns bine in marginea poienii si te-am imbratisat cu pasiune,sarutandu-te. Ma sarutai, ma muscai, iar mainile mele obraznice iti mangaiau trupul dupa care s-a inspirat acel sculptor antic, pagan, necunoscut, atunci cand a sculptat statuia maternitatii. Ti-am desfacut pantalonii, iar mana mea neastamparata a patruns intre picioarele tale. Aproape ca am lesinat cand ti-am atins fructul epilat ascuns de imbracaminte. Te-am patruns cu degetele, inebunit de dorinta, iar fructul acela exotic si aromat care e feminitatea ta… era plin de sucul dragostei, al dorintei. Ai oftat usurata, parca te eliberasem. Am inchis ochii atat eu cat si tu si pentru o clipa am ramas nemiscati. Apoi am plecat spre milocul poienitei si sub un mar am intins haina mea groasa. Am facut dragoste cu pasiune, adanc incet, savurandu-ne unul pe altul. Trupurile noaste s-au lichefiat, intrepatrunse unul in celalalt. Celulele corpului tau eram eu, iar celulele corpului meu erai tu. Zapada ne era patul, haina mea cearceaful, iar cerul ne era plapuma. As fi vrut ca momentul acela sa nu aiba sfarsit…

Era primavara pentru noi, era primavara in sufletul nostru… Am coborat in gara lasand urme in zapada proaspata, acum dupa un an vad din nou urme in zapada. Poate sunt urmele a doi hoinari ce traiesc o dragoste la fel de interzisa ca a noastra, poate sunt urmele a doi oameni care au trecut pe acolo manati de nu stiu ce interese. Sunt urme de pasi prin zapada,sunt urme de pasi in sufletul meu… Te rog, iarta greselile! Acum, ca am scris astea, trebuie sa-ti spun ca fiecare litera tastata e o lacrima ce a curs pe obrazul meu. Te rog sa o corectezi, ai dreptul sa modifici orice si, daca tu crezi ca merita, trimite-o spre publicare. Iti dau dreptul sa o semnezi.

B4269FF9-8369-4F05-9244-86019394A76D.jpeg

0 Comentarii


Recommended Comments

Nu sunt comentarii de afișat

Vizitator
Add a comment...

×   Ai lipit un conținut cu formatare.   Elimină formatare

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Creează nouă...