Sari la conținut

Fulger

Members
 • Număr conținut

  28
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Neutral

Despre Fulger

 • Rang
  Junior Member
 1. Fulger

  0742594822

  O vreau in cur pe toata
 2. Servicii totale analll
 3. Buna dragule !!! Te aștept la mine in locație pentru clipe de neuitat sunt o fetiță cu bun simt igiena corespunzătoare și cu bun simt , fără graba . Te asigur ca de la mine nu vei pleca dezamăgit. Acept fantezii in limita bunului simt și sunt o fata open mind . Garantez revenirea !!! Doar un apel ne desparte Ador limbuțele !!!
 4. Miciile tale fantezii pot prinde contur. Sunt o femeie cu forme și pozele îmi aparțin in totalitate ,sunt o fire vesela si prietenoasa in a carei companii te vei destinde atât cât doresti. Cerintele unei întâlniri frumoase sunt igiena, discretia si bunul simt din ambele parti. Daca te respecti si vrei ceva bun, fara graba eu sunt alegerea perfecta pentru tine, te astept cu drag!
 5. Drăguță și atenta la detalii , nu exista metoda mai buna de relaxare decât sa petreci câteva clipe fierbinți alături de o femeie care știe ce are de făcut. Pot sa te fac sa te relaxezi complet și sa devii total dezinhibat. Te invit alături de mine intr-un cadru intim și discret sa ne cunoaștem. Te aștept cu drag!!!
×
×
 • Creează nouă...