Sari la conținut

Ce simt barbatii cand fac dragoste?


escorte.bucuresti

Recommended Posts

 Nu mai este un secret faptul ca reprezentantii sexului puternic nu au nevoie de un preludiu lung pentru a se excita, insa ce simt barbatii cand fac dragoste si ce lucruri le aprinde, de fapt, dorinta?

Gandul ca o femeie ii doreste puternic, imaginea cu hainele tale alunecand senzual de pe tine, respiratia ta, mirosul corpului tau - toate il innebunesc pe partenerul tau si il fac sa te vrea intens. In doar cateva secunde un barbat poate fi pregatit pentru o partida erotica. Tensiunea sexuala urca spre cote maxime, iar atingerea cu vaginul fac ca senzatia de excitare sa-i cuprinda tot trupul. Probabil te intrebi si cum percepe un barbat vaginul unei femei. Penisul este un organ foarte sensibil, asa ca este capabil sa perceapa chiar si cele mai mici diferente din interiorul tau. Caldura, textura moale sau mai rigida, lipsa de umiditate, nivelul de elasticitate si marimea. Un barbat poate simti toate aceste lucruri chiar de la prima penetrare

Senzatia pe care o simt barbatii in timpul orgasmului este de departe cea mai interesanta. Totul porneste de la nivelul testiculelor, senzatia de „umplere" a lor le provoaca spasme la nivelul penisului. Cu cat senzatia este mai intensa, cu atat ejacularea va avea loc mai repede, iar orgasmul va fi mai puternic. In acel moment nu mai conteaza nimic, senzatia este atat de coplesitoare, incat nu se mai pot concentra la nimic altceva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Creează nouă...