Sari la conținut

10 lucruri mai puţin cunoscute despre sex


escorte.bucuresti

Recommended Posts

1. Tocurile influenţează orgasmul.

Există un efect negativ pe care femeile îl resimt atunci când vine vorba de orgasm, dar cel mai probabil nu sunt conştiente că acesta are strânsă legătură cu pantofii cu toc.

Home » Relaţii & Sex » Totul despre Sex » 10 lucruri mai puţin cunoscute despre sex



10 lucruri mai puţin cunoscute despre sex

  • 34979 afişări
10 lucruri mai puţin cunoscute despre sex

 

28 august 2015Bianca DragomirRedactor

Credeai că ştii totul despre sex?

În cartea “Vagina – A New Biography”, doctorul Eden Fromberg face cunoscute publicului larg câteva descoperiri în domeniul sexualităţii, considerate revoluţionare.

Iată câteva dintre acestea:

1. Tocurile influenţează orgasmul.

Există un efect negativ pe care femeile îl resimt atunci când vine vorba de orgasm, dar cel mai probabil nu sunt conştiente că acesta are strânsă legătură cu pantofii cu toc. Se pare că tocurile produc o contracţie în zona pelviană: Orgasmul este o stare care pleacă de la 0 la 60, să spunem. Dacă tu eşti deja la 55 nu te mai poţi bucura de o experienţă totală, declară dr. Eden.

2. Luna afectează ovulaţia.

Deşi femeile nu mai sunt foarte concectate cu fenomenele naturale, aşa cum se întâmnpla în trecutul îndepărtat (când ele ştiau că intră la menstruaţie atunci când era Lună nouă şi ovulau când era Lună plină), există totuşi o explicaţie ştiinşifică care susţine că Luna afectează ovulaţia.

Astfel, lumina lunii poate schimba ovulaţia.

3. Pilulele contraceptive scad libidoul.

Un adevăr mai puţin şocant în zilele noastre, după ce s-au tot scris materiale despre această temă, totuşi aceasta a fost una dintre descoperirile care au şocat lumea întreagă.

4. O femeie poate rămâne însărcinată la 5-8 zile după o partidă de sex.

Unii spermatozoizi pot supravieţui între 5-8 zile după contactul sexual.

5. Orgasmul îţi dă încredere în tine.

Emoţiile pe care le generează atingerea orgasmului influenţează o femeie la nivel mental mai mult decât pare: aceasta devine mai sigură pe forţele proprii, mai creativă şi mai productivă implicit.

6. Scaunul – efecte de vibrator.

Pentru că statul pe scaun înseamnă şi o anumită presiune asupra nervilor vaginali, multe femei se pot excita doar stând pe scaun.

7. Tot scaunul afectează orgasmul.

Statul pe scaun mai multe ore afectează, în acelaşi timp, muşchii pelvieni atât de mult încât pot îngreuna afectarea orgasmului.

8. Ce înseamnă pulsaţiile din timpul orgasmului?

Pulsaţiile pe care o femeie le simte în timpul orgasmului sunt, de fapt, încercările uterului de a primi sperma.

9. Femeile sunt unice!

Comparativ cu celelalte consoarte, fiecare femeie are distribuite terminaţiile nervoase complet diferit în zona ei genitală. Ceea ce înseamnă că fiecare femeie este stimulată prin alte şi alte metode...

10. Toate femeile pot avea orgasm!

Femeile sunt asemenea unei maşinării programată să aibă orgasm, însă nu toate ştiu să folosească bine această maşinărie, a conchis dr. Eden Fromberg.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Creează nouă...