Sari la conținut

Cronicile Medussei


Medussa

Recommended Posts


Cum iti place sa fii supt? Lent si suav, lins ca o inghetata luata toata in gura de frica sa nu se topeasca sau scuipat ca si cum ar fi ultima saliva din gura si toata hidratarea ei sta in pula ta, sugand agresiv si cu pofta in timp ce te roaga din ochii sa-i umpli toata gura cat mai repede?
Iti place s-o inneci in pula pana ii dau lacrimile si i se intinde rimelul sau preferi sa se joace rusinoasa cu limba pe capul pulii? Sa fii plin de scuipat pe pula sau sa aibe bomboana mentolata in gura sa simti fiorii pana in maduva spinarii?
Ce te-nmoaie de la genunchi? Cand isi baga degetul in cur in timp ce o penetrezi in pizda si tipa ca din gura de sarpe, sau cand e deasupra si te implora sa i-o mai bagi mai adanc?
Sa-i simti caldura din pizda pana isi da drumul pe pula, sau sa-i simti labiile si clitorisul in gura si pe limba pana ii simti gustul din ce in ce mai abundent si oftatul greu tot mai sacadat?

Sau tu de fapt... esti barbatul Alpha rastignit in pat cu fata in sus? Da, stii de cine zic... semi-Zeul ala cu pula sculata pe jumate terminata in 5 minute cu ifose de final ca nu a fost femeia pasionala. Femeia e pasionala doar cand are o pula gata sa o satisfaca. Vrea sa zbiere si sa te roage sa i-o infingi mai adanc, in pizda, in cur si-n gura pana isi da ochii peste cap.
Insa nu cu tine, ca stie ca pula sculata pe jumate asteapta sa faca ea totul.

Editat de Medussa
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Ai lipit un conținut cu formatare.   Elimină formatare

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Creează nouă...