Sari la conținut

De ce sunt percepută ca o curvă?


DomnuRoz

Recommended Posts

Mi-am pierdut virginitatea la vârsta de 17 ani. L-am cunoscut pe Alex, era de aceeaşi vârstă cu mine. Tineri şi neexperimentaţi, am luat ca o joacă relaţiile intime. Am pus în practică diferite poziţii, căutam plăcerea. Relaţia noastră a durat 6 luni, până când acesta a dorit să experimenteze şi cu o altă fată.

La început, am fost dezamăgită, frustrată şi am început să urăsc bărbaţii. După multă vreme m-am gândit că eram doi adolescenţi fără prea multă minte şi nu ştiam ce doream de la viaţă.

Pe la 20 de ani l-am cunoscut pe Vlad. Bărbat bine, solid. M-a abordat pe stradă cum nimeni nu o mai făcuse până atunci. Şarmant, seducător ştia cum se poarte cu o femeie. Îl ajuta experienţă, era cu 5 ani mai mare ca mine.

Mai târziu am realizat că personalitatea lui se asemăna cu a unui cameleon, se adapta în funcţie de situaţie. Îmi vorbea frumos, mă simţeam răsfăţată, iubită, protejată.

Din punct de vedere sexual, aveam o conexiune aparte cu el. Nu i-am refuzat nici o plăcere sexuală. Pentru el am acceptat să fac sex anal. M-a durut foarte tare. Poate dimensiunea penisului lui, eu poate mai strâmtă, neexperimentaţi sau poate el mai brutal. M-a durut prima dată, a doua oară nu a mai existat. … citeste continuarea …

https://www.domnuroz.ro/2015/04/27/de-ce-sunt-perceputa-ca-o-curva

 

woman-bed-female-attractive.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Ai lipit un conținut cu formatare.   Elimină formatare

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Creează nouă...