Sari la conținut

Drama cuplurilor necompatibile sexual


DomnuRoz

Recommended Posts

Ne place să credem că partenerul de viaţă ne satisface întru totul nevoile noastre ca indivizi, ne completează, devenim un doi armonizat. Oricât am visa la acest lucru, tot mai multe cupluri întâmpină greutăţi de convieţuire dintre cele mai diverse.

Înainte de a face pasul către căsătorie, suntem în perioada de teste... încercăm să ne descoperim unul pe altul... ne vorbim, îndrumăm partenerul să descopere ceea ce ne place din punct de vedere sexual, punem în practică. Doamnele sunt puţin mai închise, de obicei, spun mai puţine lucruri. Există o oarecare reţinere în a vorbi liber.

Pe de o parte le înţeleg, îşi iubesc partenerul dar le este teamă să vorbească despre fanteziile lor. Există acel gând care le apare mereu: “oare ce părere va avea despre mine?”. Bărbaţii, mai neconformişti... au curajul să spună, numai că totul ţine de cât de frumos este “împachetat” cadoul. Vulgaritatea la începutul relaţiei este de evitat dacă unul dintre parteneri nu ar trece “graniţa”.

Anii trec, când trăim în doi... viaţa este un pic mai simplă, cuplul sudat experimentează de comun acord diverse poziţii, anumite fantezii. Problemele apar după ce sunt cel puţin trei. Am întâlnit multe cazuri de cupluri care au probleme după ce se naşte primul copil. Doamna nu mai alege să doarmă cu domnul în acelaşi pat, prioritatea este copilul. O perioadă este de înţeles, copilul are nevoie de atenţie, de vigilenţa mamei, dar lucrurile trebuie să se schimbe. Copilul trebuie să doarmă în camera lui sau în pătuţul său, dacă nu există o altă cameră disponibilă. … citeste continuarea …

https://www.domnuroz.ro/2015/07/06/drama-cuplurilor-necompatibile-sexual

pexels-photo-262145.jpeg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Ai lipit un conținut cu formatare.   Elimină formatare

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Creează nouă...