loveass Postat August 26, 2015 Raport Share Postat August 26, 2015 O femeie de 33 de ani , mi a facut cel mai bun sex oral din viata mea ! in 30 min ma terminat de 2 ori ! arata foarte bine si este perversa rau! are si bune maniere si face si sex anal !!!!!!! best everrrrrrrrrr 0737-882-718 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Jenu Postat August 26, 2015 Raport Share Postat August 26, 2015 Imi pare foarte cunoscuta din poza asta, mai ai si alte poze ? sunt curios ca stiu ca daca e ea si pe mine ma nenorocit cum ma terminat oral! Nu mai aveam nr ei oricum si daca e ea as vrea sa o mai caut !!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loveass Postat August 26, 2015 Autor Raport Share Postat August 26, 2015 Mai am poze cu ea , uite aici ! E mega femeia asta , nu ai cum sa o uiti !:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Jenu Postat August 26, 2015 Raport Share Postat August 26, 2015 DA DA DA , ea este ! uhh ce ma bucur ca am regasit-o , iti multumesc prietene ca ai postat aici ! respecte Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loveass Postat August 26, 2015 Autor Raport Share Postat August 26, 2015 nu ai de ce, oricand gasesc cate o femeie buna o sa o postez si aici ,doar daca merita din punctul meu de vedere! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcoce Postat August 26, 2015 Raport Share Postat August 26, 2015 Hai ma baieti ca m-ati facut tare curios ! Nu imi pot da seama din poze cum arata doamna, dar daca spuneti ca asa sta treaba atunci trebuie sa o caut si eu ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Jenu Postat August 26, 2015 Raport Share Postat August 26, 2015 Merita sa o suni Marco! Eu am fost acum mult timp cu ea de doua ori si de fiecare data a fost lafel de bine ! are o tehnica foarte buna , si in plus stie cum sa te ia , iti impune respect si parca te intriga mai tare cu treaba asta. Eu o recomand tuturor ,mai ales celor care nu au avut parte de sex oral bun! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcoce Postat August 26, 2015 Raport Share Postat August 26, 2015 Bine domnule, am inteles ce sa mai spun!? am sa intru in legatura cu ea chiar daca numai din curiozitate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sfatosul69 Postat August 26, 2015 Raport Share Postat August 26, 2015 Are 30 de ani si asa arata si in realitate ca si in poze. Face sex oral neprotejat,sex normal,sex intre sanii ei mari si frumosi si face si sex cu doi barbati daca vrea cineva asa ceva ! 0768-407-613 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Jenu Postat August 26, 2015 Raport Share Postat August 26, 2015 hahaha , pe asta nu o stiu dar arata bine ! ce tate mari are si suna bine ce ofera ea, hmmm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator LTPSarbul Postat Septembrie 15, 2015 Raport Share Postat Septembrie 15, 2015 este aici un user maturelover, spuneti si lui de femeile astea ca am vazut ca este cam disperat dupa femei mai batrane :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maturelover Postat Septembrie 15, 2015 Raport Share Postat Septembrie 15, 2015 nu sunt disperat vere, doar ca imi place sa fiu cu o femeie care stie ce sa faca , nu am rabdare :) dar nu cred ca trebuie sa ma justific sau sa dau eu explicatii cuiva.Oricum mersi de sugestie ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Jenu Postat Septembrie 15, 2015 Raport Share Postat Septembrie 15, 2015 Asta i ce vrei tu ! 0748-518-731 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.