Sari la conținut

PERVERSIUNI japoneze - 1


escorte.bucuresti

Recommended Posts

 

M-am trezit cu greu în dimineața asta, deși aseară am adormit cu greu din cauza zgomotelor venite de la vecini. A fost sâmbătă, ziua în care, până la miezul nopții, gemetele vecinelor mele se aud fără rușine. După o săptămână de muncă trudnică, japonezii își planifică sâmbăta pentru sex. La început se auzeau strigătele bărbatului care-și certa consoarta, apoi zgomot de palme zdravene, țipetele de spaimă ale femeii, după care începea sunetul sacadat al patului. Mă gândeam că este un obicei japonez să-ți bați femeia înainte de a o regula, dar aveam să găsesc răspunsul la această întrebare mult mai târziu.

Eram singurul european din acea clădire. Mă mutasem recent într-o garsonieră de nouă metri pătrați, cu tot cu baie, situată la circa 35 km de Tokyo. Aveam să trăiesc un an de zile în această țară. Venisem doar de două luni și mă adaptam tot mai bine obiceiurilor lor. Astăzi, fiind mai puțin aglomerat, aveam în plan să merg în cartierul famat din Tokyo, situat în Roppongi. Am călărit bicicleta până la gară, apoi am schimbat de două ori trenul și am pornit către Roppongi Station.

MASTURBĂRI în metrou

Călătoria cu trenul, care devine metrou când intră în Tokyo, este foarte ciudată în zilele de lucru, mai ales dimineața. Vagoanele sunt supra-aglomerate, iar pentru închiderea ușilor este nevoie de niște bărbați în uniformă și cu mănuși albe, care împing fără discernământ călătorii. Am simțit și eu de câteva ori cum îmi trosnesc coastele de la aceste împinsături însoțite de strigăte fioroase. În aglomerația din vagon, oamenii stau ca sardelele, lipiți unii de alții.

La început, nu știam obiceiul japonezilor de a se pipăi în metrou. Prima dată am simțit o mână care-mi mângâia șlițul de la blugi, mi-a desfăcut fermoarul, m-a pipăit prin chiloți și când am intrat în erecție, m-a apucat de pulă și mi-a făcut o labă cu ejaculare. Nu știam cine putea fi. Eram strivit între trei bărbați și două femei, putea fi oricare dintre ei. A trebuit să iau trenul înapoi ca să-mi schimb acasă chiloții plini de spermă.

Am mai repetat experiența asta  - să mi se facă labă în merou - de câteva ori până să încerc și eu să pipăi pe cineva. Într-o zi, eram înconjurat de trei femei și un bărbat. Eram lipiți unii de alții, așa că mi-am băgat mâna sub fusta celei din fața mea. Era cu un cap mai mică decât mine, așa că nu-i puteam vedea fața. Sub fusta plisată, avea chiloți tetra, probabil albi. Femeia nu a schițat nici un gest, drept pentru care am început să-i frec pizda prin chiloți. Am simțit cum și-a depărtat foarte puțin picioarele ca să o ating mai bine. I-am băgat mâna în chiloți, încurcându-mă într-o pădure deasă și aspră de floci încâlciți. Am trecut de floci și i-am simțit lindicul, ca un bob de orez, pe care am început să-l frec ușor. Intram cu degetul în pizda ei și, la ieșire, însistam cu masaje pe lindic. Încet, încet, am simțit cum pizda ei se umezește tot mai tare, am intensificat și eu mișcările până când a juisat abundent în palma mea. Totul a durat doar câteva minute. A coborât cu o stație înaintea mea și i-am putut vedea chipul. Părea o femeie de vârstă mijlocie, probabil 40 sau 50 de ani, o gospodină cu familie și copii acasă. De atunci, am mers foarte rar cu metroul la orele aglomerate.

pu-1.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Ai lipit un conținut cu formatare.   Elimină formatare

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Creează nouă...