Sari la conținut

PERVERSIUNI japoneze - 3


escorte.bucuresti

Recommended Posts

SEX MANUAL și ORAL, pe sub masă

Deodată, pe sub masă, am simțit niște mâini pe pulpe care îmi masau mușchii, înaintând tot mai sus. Nu m-am speriat, dar eram înțepenit de ineditul situației. Mâinile mi-au ajuns la șliț, desfăcându-l foarte încet. Am vrut să ridic fața de masă ca să văd cine este dedesubt. Imediat am auzit sub masă o mișcare rapidă și sunetul unei trape care se închide brusc. Fata în galben-canar a apărut imediat și, cu un ton răstit de data asta, mi-a explicat ceva ce n-am priceput. Un lucru mi-a fost însă foarte clar: nu am voie să ridic fața de masă!!!

În câteva minute, am simțit iarăși acele mâini pe picioare, care au continuat să-mi descheie fermoarul și mi-au scos cu totul pula și coaiele din pantaloni. O mână se juca cu coaiele mele precum te joci cu două bile, cealaltă îmi belea foarte delicat capul pulii. Eram foarte șocat de ineditul situației, așa încât am avut o erecție timidă și moale. Masajul era foarte plăcut, foarte excitant. M-am așezat comod în scaunul fotoliu și am observat că și ceilalți clienți erau în aceeași situație: stăteau rezemați de spătarul scaunului, unii dintre ei având ochii închiși de plăcere. Prin urmare, aveau parte de același tratament. M-am ridicat ușor și mi-am suflecat în jos pantalonii, până la glezne.

Mânile acelea au reușit să-mi scoale pula cu totul și cu totul. Cea care-mi masa coaiele întinsese un deget care-mi mângâia găozul curului. Cealaltă îmi freca, foarte delicat, capul pulii. Începusem să mă excit când am simțit o limbă umedă care-mi umbla între coaie și găoz. Lua în gură coaiele, pe rând, apoi mergea în jos către cur. Pantalonii mei erau dați jos până la glezne și mă așezasem în așa fel ca să ajungă peste tot. Am simțit cum limba se joacă în găozul meu, cum o mână mă freacă la coaie și celalată îmi belește pula. Jocul acesta pervers a continuat până când, foarte brusc, mi-a luat toată pula în gură, până în gât. Am pula destul de lungă, foarte rar a reușit vreo femeie să o ia până în gât. Suptul pulii alterna mișcările de dute-vino cu cele circulare, uneori se oprea doar cu capul pulii în gură și-mi făcea rotocoale cu limba, încerca să-mi bage limba în uretră sau o sugea cum sug copii o acadea. Mâinile îmi masau coaiele și mă frecau ușor la găoz. Mi-a băgat un deget în cur și a așteptat reacția mea. Nu am făcut nici un gest de respingere, așa că mi-a mai băgat încă un deget. Apoi am simțit că-mi intra în cur ceva sferic, probabil o bilă. A continuat să-mi bage mai multe bile în cur care erau înșirate pe o sfoară. Nu mai făcusem așa ceva niciodată, nu eram speriat, nu mă durea deloc. Eram curios ce urmează.

ORGASM cu bile și degete în cur

Mișcările de dute-vino s-au intensificat, își băga pula mea în gât tot mai des, se juca cu coaiele și își mișca degetele care mi le băgase în cur pe lângă acele bile. Nici nu mai știam unde simt plăcerea mai intens. Auzeam plescăiturile limbii atunci când îmi sugea pula, începusem și eu să respir sacadat, în ritmul cu care-mi băga pula în gură. Mă pipăia cu atenție la coaie să simtă momentul ejaculării mele. Nu eram departe, simțeam primele furnicături ale orgasmului undeva prin șira spinării, apoi au coborât spre coaie care s-au întărit. Eram gata de ejaculare, pula mea și-o îndesa tot mai mult în gât, când am simțit cum trage brusc bilele alea pe care mi le băgase în cur. În acea clipă, orgasmul meu a fost ca o explozie de spermă în adâncul acelui gât, am avut spasme ritmice, zguduind scaunul pe care eram așezat. Nu mai simțisem un așa orgasm puternic de multă vreme. Ejaculasem foarte mult.

După orgasm, mâinile acelea mă mângâiau delicat pe picioare, limba mă alinta ușor de tot pe capul pulii care se blegea mulțumită. Când am deschis ochii, pe tavanul încăperii am văzut, la propriu, stele verzi! Am simțit cum mă șterge cu același tip de șervețel umed și parfumat, cu care îmi curățase pula și la început, îmi trage pantalonii și chiloții suflecați jos la glezne, închide fermoarul și dispare de sub masă, închizând cu grijă trapa prin care venise.

mu-5.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Ai lipit un conținut cu formatare.   Elimină formatare

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Creează nouă...