Sari la conținut

Primul amant bisexual - partea 1


escorte.bucuresti

Recommended Posts

PRIMUL AMANT

Prietena mea Alina este o femeie foarte zvăpăiată. Divorțată cu acte de câteva ori își caută de ceva vreme, cu înverșunare, un bărbat cu care să construiască o relație stabilă. Când suntem la serviciu, caută masculi pe site-urile decente sau deochiate, vorbește cu tot felul de bărbați la telefon sau pe messenger și este într-o permanentă agitație. În week end-uri se întâlnește cu doi  sau trei bărbați și lunea îmi povestește cu lux de amănunte ce a făcut cu ei în pat. Dacă te uiți la ea, nici  nu-ți vine să crezi cât de ahtiată este după bărbați! Amândouă suntem două femei obișnuite, nici urâte, dar nici foarte frumoase la cei 38 de ani ai noștri, eu cu soțul și copiii mei, ea cu aventurile ei amuzante. Uneori mă întreb cum se simte Alina după un week end în care și-a pus-o pe rând cu amanții ei.

Mă bate la cap să-mi găsesc și eu un amant, dar nu a reușit să mă convingă până săptămâna aceasta când copiii au plecat în tabără iar soțul este într-o delegație externă de o lună de zile. Alina mi-a găsit pe un site un bărbat de 45 de ani cu care am stabilit telefonic să ne vedem în week end. Nu am mai făcut așa ceva vreodată și am mari emoții. Dar și foarte mari remușcări. Oare este bine să mă văd cu acest tip? După 15 ani de căsătorie, soțul meu este încă un tip foarte grijuliu, familist și serios în tot ceea ce face. Cu sexul stăm ceva mai prost, cam de două ori pe lună și asta o fac mai mult pentru el căci eu nu prea mai am orgasm. De multe ori îi fac doar o labă cu muie în baie, la sfârșitul săptămânii, când mă cheamă să-l spăl pe spate. Nu sunt ahtiată după pulă, așa cum este Alina, dar parcă uneori îmi doresc și eu altceva. Ce anume? Habar nu am, poate reușesc să mă lămuresc întâlnindu-l pe acest tip.

Am stabilit să ne vedem la Carul cu Bere, sâmbătă la ora 12.30. Nu am schimbat fotografii pe net -  nu fac prostia asta niciodată -  așa încât nu știm nici unul dintre noi cum arată celălalt. I-am spus că-l voi suna în momentul când intru în restaurant iar el să se ridice în picioare ca să-l recunosc. Așa am procedat și m-am îndreptat spre masa unde el mă aștepta cu un zâmbet larg pe față. Instinctiv, înaintând către el, privirea mi s-a îndreptat către șlițul lui. Umflătura de acolo mi-a trezit semne de întrebare. Plăcute... 

S-a recomandat Radu, probabil un nume fictiv, așa că și eu m-am recomandat Gabriela. Tot un nume fictiv. Am băut o cafea, am discutat despre familiile noastre. Și el este însurat, este inginer, are un băiat student, soția farmacistă etc. Ca și mine, caută o prietenie extraconjugală, el cu o femeie măritată, eu cu  un bărbat matur și familist. Aici mi-am dat seama că ne potrivim. Mi-a plăcut de el, glasul lui este plăcut, are trăsături masculine foarte pronunțate, părul castaniu și ușor încărunțit, ochii verzi-căprui și mâinile foarte ispititoare, la fel ca și buzele lui. Mi-a părut un tip educat și foarte manierat.

Când am ieșit din restaurant, m-a invitat să ne plimbăm cu mașina undeva la aer curat. Și eu venisem cu mașina mea, așa că i-am spus  să mă însoțească el pe mine. O femeie în mașina unui bărbat, altul decât soțul ei, pare ceva dubios, invers nu! A râs și mi-a accepat invitația. I-am spus că o prietenă mi-a dat cheia ei în acest week end și că putem petrece câteva ore acolo. A zâmbit fără să spună nimic. Am parcat mașina lângă blocul Alinei, i-am spus la ce etaj și la ce apartament să vină și am luat-o înainte. I-am spus  că mă bag direct la duș, așa încât să încuie el ușa. Discuțiile noastre erau directe, doar stabilisem în conversațiile de pe net că ne vom întâlni doar pentru o partidă de sex.

 

M-am speriat atunci când a intrat peste mine la duș. Tocmai îmi băgasem irigatorul Alinei în pizdă și în cur și eram plină de șampon în cap și de spermicide și anticoncepționale în pizdă. Nu vedeam nimic, țineam ochii închiși din cauza săpunului. Mi-a vorbit foarte calm și îi simțeam șoaptele în ceafă. M-a cuprins în brațe lipindu-se foarte încet de mine. Îmi freca sfârcurile cu degetele, mă săruta și mă mușca ușor de ceafă. Între fese îi simțeam pula moale și coaiele care se frecau de mine. Sărutările lui coborau pe șira spinării iar limba lui îmi făcea rotocoale pe piele. A început să mă muște delicat de buci în timp ce degetele lui îmi desfăceau buzele pizdei. I-am simțit limba cum pătrunde în găozul curului meu și m-am înfiorat. Nu mai îmi făcuse nimeni așa ceva, senzația de plăcere din găoz îmi era necunoscută. O mână îmi freca lindicul și buzele pizdei, cealaltă se juca cu sfârcurile mele întărite iar limba mă dezmierda în găozul curului. M-am întors cu fața spre el, mi-a desfăcut un pic picioarele și a început să-mi sugă lindicul. Trupul începuse să-mi tremure de plăcerea venită simultan din trei zone diferite, așa că m-am lăsat cu totul în voia lui. A început  să mă sărute urcând încet către gura mea. Sărutul lui a fost semnalul că îmi vine orgasmul. Mă lipise de el, îi simțeam pula sculată, coaiele și trupul de bărbat care dorea să mă fută. A închis dușul, m-a luat în brațe și am ajuns, încă uzi, în dormitor.

3some-3.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Ai lipit un conținut cu formatare.   Elimină formatare

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Creează nouă...