Sari la conținut

Primul amant bisexual - partea 2


escorte.bucuresti

Recommended Posts

De abia acum am putut să-l văd cu totul. Mi-a plăcut corpul său atletic, părul de pe piept, brațele puternice. Mă  ștersese pe mine cu prosopul, acum se ștergea și el pe cap. Mă uitam la pula lui. Foarte groasă, plină de vene proeminente. Capul era mai gros decât pula, mă întrebam dacă o să mă doară la penetrare. Stăteam în fund pe marginea patului. L-am apropat de mine și i-am luat pula și coaiele în mâini. Avea două coaie foarte mari, nu mai văzusem așa ceva la nici unul dintre cei șase bărbați cu care mă culcasem în viața mea, înainte de căsătorie. Pula era foarte groasă, cam ca o doză de Coca Cola, iar capul era și mai mare. Îi beleam pula cu o mână și mă jucam cu coaiele lui cu cealaltă. Radu stătea în picioare și mă lăsa pe mine să mă obișnuiesc cu pula lui. I-am dat pielea la o parte și mi-am băgat limba în uretra lui care s-a deschis imediat. Deși era proaspăt spălat, am simțiț gustul sărat al pișatului ascuns în uretră.

Încet, încet, i-am băgat capul pulii în gură și am început să-l sug ca pe o acadea. Mă excită teribil să sug pula! Coboram apoi cu limba de-a lungul pulii și îi luam coaiele, pe rând, în gură, sugându-le, în timp ce îi făceam labă cu mâna. M-a luat în brațe și ne-am așezat pe pat, în poziția 69, eu peste el, înfundându-și limba în pizda mea. M-am întins și eu să-i iau pula în  gură, dar nu ajungeam, așa încât m-am mulțumit să-i fac labă cât timp el mă lingea la pizdă. Radu a început să tremure, semn că era aproape de orgasm. S-a ridicat și m-a trântit pe spate în pat. ”Nu vreau să ejaculez așa repede” mi-a șoptit el și s-a băgat din nou cu capul între picioarele mele. I-am simțit degetele și limba care mă pătrundeau în pizdă și în cur simulan. Își băgase un deget la mine în cur și altul în pizdă, frecându-mi ușor pielița care desparte vaginul de cur. Cu buzele îmi sugea lindicul și cu degetele mă freca în cur și în pizdă. Respirația îmi era tot mai greoaie pe măsură ce plăcerea se întețea. La un moment dat, degetul din pizdă și degetul din cur, au găsit în pielița ce le desparte, un punct nervos care m-a făcut să urlu de plăcere. ”Asta căutam” mi-a șoptit Radu, căuta punctul G.

 

A început să-mi maseze acel punct până mi-a venit un orgasm zguduitor de puternic. Mă zbăteam pe pat în timp ce el îmi sugea lindicul și îmi freca punctul G aflat pe pielița dintre cur și pizdă. Eram înebunită de plăcerea orgasmului care nu se mai termina. Cu mișcări rapide, Radu s-a așezat peste mine și i-am simțit pula cum îmi fute pizda. A băgat-o scurt pe toată și o împingea foarte lent de câteva ori, apoi mi-o băga repede și foarte tare de mai multe ori. Orgasmul meu se transformase dintr-o plăcere răspândită în tot corpul – atunci când mă lingea la pizdă și în găoz – într-o plăcere localizată în burtă și, mai ales, undeva între picioare. Am început să-i dau și eu contre din cur la mișcările lui, așa încât îi simțeam pula în pizdă cu totul și coaiele care mă loveau peste buci. M-a pus capră, mi-a așezat picioarele pe umerii lui, apoi pe burtă, m-a futut in cur, în pizdă și în gură, practic făcea ce vroia cu mine și asta mi-a plăcut! Intrasem într-un orgasm continuu indiferent unde-mi băga Radu pula. Mai avusesem așa ceva doar în studenție când m-a futut, la Cabana Caraiman, ghidul grupului de turiști, printre care mă număram și eu...

Nu am țipat de durere nici când i-am simțit pula lui Radu cum mă fute și în pizdă și în cur, dimpotrivă simțeam în mod diferit orgasmul atunci când pula lui era în cur sau în pizdă. La fel de intens, dar altfel! L-am simțit când a ejaculat la mine în cur, credeam că vom face o pauză, dar era așa de întărâtat încât nu i s-a blegit pula după ejaculare, doar s-a înmuiat un pic.

Și-a scos-o din cur, s-a dus repede la baie să și-o spele și a revenit în dormitor. M-a așezat pe pat cu fața în sus și cu capul în afara patului, atârnând în jos, astfel încât putea să-mi bage mai ușor pula în gât. I-am văzut pula enorm de groasă cum se apropie de buzele mele și am simțit-o în gură, apoi a intrat, foarte încet, drept în gâtul meu. Puteam să respir pe nas, dar coaiele lui mă loveau pe frunte sau peste nas așa că m-am repoziționat încât să-mi intre cât mai bine pula în gât. Cu buzele îi beleam capul pulii atunci când intra în gură, apoi o băga de câteva ori adânc de tot în gât, mă lăsa să respir câteva secunde apoi iar îmi băga din nou pula în gât. Cu o mână îi frecam coaiele iar pe celalaltă mi-o pusese el la mine în pizdă ca să vadă cum mă masturbez când el mă fute în gât. Din când în când, așa cum stăteam întinsă pe spate în pat, îmi strângea țâțele și-și băga pula între ele în timp ce eu îi sugeam coaiele.

La un moment dat, Radu a început să tremure, eu prinsă în orgasmul meu nu am observat tremuriciul lui. Mă futea între țâțe și în gură când mi-a spus: ”Trebuie să ejaculez din nou, nu mai pot ține!”. Nici nu mai știam cât timp trecuse de când ejaculase la mine în cur, așa că i-am spus să-și dea drumul. ”La tine în gură, pot să termin?” m-a întrebat el. Eram obișnuită să înghit sperma, făceam asta foarte des cu soțul meu, așa că am început să-i frec repede capul pulii ținând gura larg deschisă ca să-și dea drumul la mine pe limbă. I-am simțit coaiele cum se întăresc pentru ejaculare, am respirat adânc de câteva ori și când au țâșnit primii stropi de spermă, mi-am băgat toată pula lui foarte adânc în gât unde am simțit căldura spermei cum se prelinge în mine. A spermat așa de mult încât mi-a ieșit și pe nas și pe gură. M-am așezat repede în fund pe marginea patului și am început să-i sug foarte delicat pula și coaiele deșertate în mine.  Orgasmul lui se stingea și el între buzele gurii mele.

Am ajuns cu bine acasă, mă ustura găozul curului, eram roșie la buze de cât îi supsesem pula. Simțeam și acum limba lui cum mă sfredelește în găozul curului și coaiele cum mă bat pe buci când stăteam capră. M-am spălat pe dinți și am scuipat câțiva floci rămași între dinți.

Să am remușcări că mi-am înșelat prima dată soțul după 15 ani de căsnicie? De ce să am remușcări, oare când mă masturbez singură în baie la duș, înseamnă că-mi înșel soțul cu vibratorul? Uite că de data asta, am folosit o pulă adevărată în loc de vibrator. A fost o partidă de sex grozavă și ne-am propus amândoi să ne vedem periodic pentru astfel (sau și altfel ...) de nebunii discrete.

(va urma)

nud-5.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Ai lipit un conținut cu formatare.   Elimină formatare

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Creează nouă...