Vizitator LTPSarbul Postat Septembrie 1, 2015 Raport Share Postat Septembrie 1, 2015 Am rezolvat sa ma intalnesc cu o fata (dama de lux) nu stiu unde sa o duc in bucuresti ca sa merite si sa fie si ea multumita, ideeea este ca imi place de ea mult si vreau sa o vad ca se simte ok! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElTio Postat Septembrie 1, 2015 Raport Share Postat Septembrie 1, 2015 sal, pai depinde ce buget ai tu acolo ca sunt atatea locuri faine unde sa mergi ! hotel vrei? sau pensiune sau ce anume? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator LTPSarbul Postat Septembrie 1, 2015 Raport Share Postat Septembrie 1, 2015 pai nu i o problema neaparat asta cu banii. Am destui bani si sa stau la 5 stele dar vreau ceva mai deosebit ,ceva poate asa mai romantic sa zic :) un hotel dar cu spa si cu intimitate ..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElTio Postat Septembrie 1, 2015 Raport Share Postat Septembrie 1, 2015 am inteles, inearca hotel siqua in bucuresti, au tot felul de oferte , suna si vezi intreaba cum poti sa impresionezi o femeie daca o duci la ei :P blabla Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator LTPSarbul Postat Septembrie 1, 2015 Raport Share Postat Septembrie 1, 2015 ok, o sa incerc si mai caut si eu pe net,doar ca nu am tare mult timp la dispozitie.In week end o sa o duc la hotel dar vreau sa fiu linistit pana atunci ca este totul rezolvat !:) ms de ajutor si daca mai sti ceva scrie aici ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.