Sari la conținut

Femei ce vor doar pula


Pardon

Recommended Posts

Oare cate femei necasatorite pe care le gasim pe paginile internetului la categoriile caut sex sunt intr-adevar necasatorite?

Am o vaga si umila parere despre asta , ca majoritatea care se dau necasatorite si care cauta sa se futa sunt defapt femei cu familie acasa si cu pofta de pula, care nu se satura de o singura bucata de carne care sa o futa si sa ii dea la muie si cauta puleti dotati si de calitate sa o sature, sa ii dea la muie si sa ii futa pizda pana cand nu mai stie de ea.

Nu ca nu as sti despre ce vorbesc, pentru ca sunt unul dintre cei care uneori, de plictiseala sau  de excitare, mai intru pe internet si mai agat de pe acolo cate ceva , mai pentru un masaj cu finalizare, mai pentru o muie repede asa sa imi golesc coaiele, mai pentru un sex anal, pentru ca odata ce intrii la categoria caut sex stii ca exact de asta ai sa ai parte.

Nu mare mi-a fost mirarea cand la un moment dar ma vad cu una care era chiar buna de pula , sa o vad peste ceva vreme cu un handralau dupa ea si cu un plod, sunt sigur ca nu m-a recunoscut, sunt unul din zecii de golani care i-au dat la muie si care si-au bagat pula in ea, unul dintre multi cei care i-au sterpezit dintii cu sperma ce a sarit in jeturi in gura ei.

Din prima am avut dubii de cand am cautat femei necasatorite  stiu ca acolo sunt multe se dau drept femei singure si nefutute dar ele defapt au pula acasa , copii si o ard aiurea.

Daca pana acum se spunea ca numai barbatii sunt cei care se gandesc numai la sex, cred ca ar trebui sa ne dam seama ca defapt femeile sunt cele care intotdeauna ridica coada si dau pizda barbatilor.

Se spune ca datoria barbatului este sa incerce, mai departe depinde in mare masura de femeie, daca accepta sau nu propunerea, si cum femeile au devenit din ce in ce mai nimfomane si nesatule de pula, se pare ca sansele ca sa dai o muie si sa futi ceva sunt din ce in ce mai mari.

Cred ca o sa ajungem foarte curand sa fim noi, barbatii, cei care vom fi agresati de femei, mai ales de femeile necasatorite care sar imediat la pula.

Fiecare dintre noi putem face un experiment, simplu de facut si simplu la final de tras concluzia. Intra pe o pagina de internet unde dai la cautare “caut sex” si ai sa vezi cate site-uri iti apar, apoi selecteaza ceea ce te intereseaza si sa vezi cum in scurt timp ai parte de cele mai tari experimente si experiente sexuale la care nici macar nu te gandeai.

Ultima data cand am facut lucrul asta am dat de o tipa de 21 de ani, frumoasa , bruneta si focoasa, care era in cautare de sex oral si anal. Ne-am intalnit de cateva ori, merita fata sa o ai in pula, este asa de focoasa si pofticioasa ca iti infuleca cu mare pofta pula, direct in gat de mai are putin si baga si coaiele in gura, apoi dupa ce se satura de luat la muie se dezbraca suav in fata ta , se aseaza capra, isi desface bucile, si in timp ce ii vezi pizda deja umeda si umflata de dorinta, isi incordeaza gaoaza excitata parca facandu-ti cu ochiul si chemandu-te inauntrul ei.

Nu trebuie decat sa poftesti, pula oricum o ai belita de la muit, asa ca mi-am proptit capul pulii direct la rozeta , m-am impins usor in ea si dintr-o miscare toata pula mi-a intrat in ea. Singurele care mai ramasesera afara erau coaiele, pline de sperma, coaie care in timp ce o futeam disperat pe la spate o bateau peste labiile incinse si umede facand un sunet specific unui futai. A fost atat de excitant incat inca de la prima intalnire stiam ca voi mai apela la serviciile ei sexuale, mai ales ca fata o face de placere si nu pentru partea materiala, stie sa se futa si la final ori se lasa spermata pe fata ori cu limba scoasa afara si uitandu-se atenta in ochii tai iti cere sa ii umplii gura de sloboz.p

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Ai lipit un conținut cu formatare.   Elimină formatare

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Creează nouă...