Sari la conținut

Miss laura- 0737106533


Pardon

Recommended Posts


SUNĂ-MĂ în intervalul 10.00 dimineața și 19:00, de luni până vineri, nu dau detalii prin sms, whatsup sau email.
DISPONIBILITATE
Incall - Prima sesiune va avea loc la mine, într-o locație elegantă și va dura MINIM 2 ORE.
Outcall (Hotel de 5*) & Internațional - Te pot însoți în călătoriile tale numai după ce ne-am cunoscut Incall, la mine
Venerează-mi corpul, picioarele și cizmele și supune-mi-te atunci când intri în lumea mea dominantă și dacă accepți să mă vezi atunci îmi accepți regulile !
Salutare sclavule și bine ai venit UNDERMYHEEL! Stăpâna Laura, independentă și profesionistă, poți să-mi spui MISS, MISTRESS LAURA. Am 35 de ani (zodia Fecioară), cu păr negru, cu ochi negri adânci, sâni naturali și mari, corp potrivit, 170cm/60kg. Folosesc o gamă largă de activități BDSM pe care le împărtășesc cu supușii mei,printre care umilire fizică , verbală, disciplină, bondage, CBT, ceară, electro, medical, toate împletite în aromă de șampanie.
NU SUNT NICIODATĂ SUBMISSIVE. Îmi plac multe aspecte ale BDSM / Fantezie / Fetiș. Fiecare dintre sesiunile mele oferă o provocare unică pentru creativitatea, pasiunea și sofisticarea mea. Pot lucra eficient atât cu subs cu experiență, cât și cu începători, iar una din pasiunile mele cele mai mari este strap-on play, feminizare, Sissy Play. La cerere și cu o programare cu o zi înainte poate fi prezent în sesiunea noastră și asistentul meu personal 27 ani, 1.90m, 85 kg, bi activ/pasiv. Acesta poate fi folosit și pentru sesiuni separate de umilire fizica și verbala prin cuckold.
Pentru ca eu să-ți împlinesc fanteziile, am nevoie de comunicarea ta. Vom discuta în prealabil visele și dorințele tale, nu ascunde nimic de mine. Vreau ca submisul să vină la mine, liber și dispus să-mi primească voința. Îmi cunosc limitele și te voi face să le respecți. La fel, le voi respecta pe ale tale.
Nu tolerez latența, grosolănia, nehotărârea sau higiena proastă și nu consuma băuturi alcoolice înainte să vii să mă vezi. Contactul intim, sau alte elemente din zona de companie intimă sunt total INTERZISE.
Fiecare sesiune este o provocare pentru mine, nu se va repeta niciodată în forma aceasta, cu tine sau cu altcineva. Sesiunea îți va rămâne întipărită în minte pe măsură ce te întorci la viața ta de mândru vanilla, eliberat de frică și incredibil de împlinit. Durerea este cel mai bun remediu pentru frică. Obișnuiesc să creez un refugiu sigur pentru submișii mei, totul va fi consensual.
Îmi place să fiu o adevărată doamnă. Când mi te adresezi am nevoie de etichetă, respect, îmi plac domnii și comportamentele respectabile , până când nu decid altfel. Am o mare varietate de fetișuri sadice și atractive; dar transferul de putere este suprem.
Sunt la control.
Să ne jucăm.
Miss Laura.
Te rog să mă contactezi printr un apel vocal la telefon sau Whatsup:

8A1EB634-93C5-48AF-A6A3-3FBC2ED813DB.jpeg

4BF2ED5D-BF3A-4D93-A01C-F0AE38E24AFF.jpeg

645B139C-5DCF-4F98-B902-811E95F4A56D.jpeg

13B2DC5E-B9D1-4F97-8578-EC4E9F7B6A92.jpeg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Ai lipit un conținut cu formatare.   Elimină formatare

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Creează nouă...