Sari la conținut

Sex in ploaie, vis de vara


Pardon

Recommended Posts

Vechea cabana era luminata de o lumanare. Receptionerul prognozase furtuna, dar ea stia de cand se sculase dimineata, era alerta si astepta. Cerul era intunecat, jos, umezeala patrundea prin haine lipindu-i-le de trup. Intodeauna urmarea furtuna; electricitatea care insotea fulgerele parea sa o reincarce cumva. Pusee de adrenalina treceau prin corpul ei pe masura ce asteptarea furtunii se transforma in dorinta de ceva, de cineva, de ceva sa se intample… Asteptarea ei semana cu asteptarea unui iubit. Aerul era ca o patura fierbinte si uda si inauntru era ca intr-un cuptor incins. Cu usurare auzi un tunet indepartat si frunzele palmierului din fata terasei incepura sa se miste.

Pasi afara si simti cum vantul prinde putere. Parul plin de bucle se rasucea in rafalele de vant si primele picaturi de ploaie incepura sa cada. Iesi in gradina cu vegetatie luxurianta si isi intinse mainile spre cer, adunand energie. Picaturile din ce in ce mai dese ii atingeau fata si le primea cu usurare, bucurie, rochia i se lipea de trupul cu forme de adolescenta si atingerea lor pe trupul infierbantat era ca o mangaiere diafana. Fulgerul strapunse cerul si dintr-o data deveni constienta de prezenta cuiva. Ii simti ochii sfredelind-o, ochi albastri, de floare, ochi ce o cuprindeau ca o vraja sau blestem. “Ce ma fac eu cu tine..?” Veni spre ea si o cuprinse cu bratele, un mic sarut pe umarul dezgolit si apoi pe gura o facura sa tremure de dorinta si sa se lipeasca de el. Sfarcurile i s-au ridicat dureros si isi desfacu picioarele lipindu-se de duritatea lui ce abia se ascundea in pantaloni. Gura lui ii atinse buzele si limba o patrunse cu sete, mana i se afunda in parul ei si tinandu-i capul incepu sa o sarute profund, cu sete si dor. Ii cuprinse sanul cu palma si-i inconjura sfarcul erect cu degetele , fiori de placere ii strabatu trupul cand palma i se inclesta pe san si-l stranse dureros.

Il mangaia cu miscari circulare, pielea i se infiora la atingere si sanul ei parea sa se mareasca la atingerea lui, se intarea si o prinse si trase spre el sarutand-o cu furie. Mainile i se plimbau frenetic pe trupul ei nelasand nici un colt neexplorat, vroia s-o stie toata, toata, s-o simta, ii era sete de ea. Ii trase chiloteii in jos usor in timp ce buzele lui lasau urme umede pe pantec. Ii cuprinse sfarcul cu buzele si musca intai incet apoi mai tare si suge si-l mangaie cu limba si musca si ea geme de placere, si-l musca cuprinzand o parte din san, si-l trage cu dintii si il freaca de obraz. E mare , e rosu sangeriu si sanul e piatra si-i simte inima pulsand frenetic, e vie si plina de dor, de dragoste de gandul lui.. Pielea ei era de catifea, usor umeda si fierbinte. Ii suge sfarcurile si ea geme de placere.

Neobservata de ei , furtuna se dezlantuia , suvoaie de apa se scurgeau din cer si-i imbratisa, trupurile lor inlantuite se distingeau cu greu, cerul parca se lasa spre pamant amenintator iar mirosul florilor de ficus era inabusitor, ametitor ca un drog. Ingenunche in fata ei si-si plimba mainile in sus si in jos pe picioarele ei cautand dogoarea pasarici ei, o saruta pe pulpe, in interior, aproape, mai aproape, degetele ii atinsera pasarica si ii desfacu labile lasand expus clitorisul umflat, rosu ca un muguras pe care il atinse cu buzele apoi cu sete il musca si suge infometat. Ea aproape tipa cand limba lui fierbinte o atinse , picioarele ii devenira instabile, incepu sa tremure si limba lui ii patrunse intre labii, le desface, le suge, ii patrunde in pasarica, in acel loc roze, stramt si umed, dragals si dulce al unei femei. Ea isi misca soldurile necontrolat, ca un dans si isi impinde pasarica in gura lui, el ii suge clitorisul si o strapunge cu doua degete, o exploreaza si o chinuie, o framanta si o fute cu limba, cu degetele si ea tipa, tipa ragusit, inabusit cu dragoste, e un cantec, un ritual. El simte ca explodeaza, isi desface pantalonii si o trage in jos, pe nisipul ud si fierbinte si o strapunge cu furie, ii murmura cuvinte soptit in ureche, o saruta, o inabusa, sunt o singuta finta, sunt contopiti , pantecele ii arde, rasuflarile se intalnesc si contopesc, un murmur, o candenta, gemete si priviri.. ochii care iubesc, care ating, care dor. Ochi fara fund, ce cuprind si spun, fara cuvinte, spun sufletul si gandurile si inima.

Si ea il strange in pasarica, il tine cu patima si-l inconjoara cu muschii, ii pulseaza, e ca o manusa prea stramta, si clitorisul marit e atins si se freaca tandru in miscarea fecundatiei. O simte stramta si tare, si vie inauntru, peretii il cuprind si-l strang si e fierbinte, arde si ochii ei iubesc, sunt plini de dragoste si tandrete, si dorinta .. Explodeaza in ea, o umple de dragoste si viata , jet dupa jet, cu spasme si ea il strange tare, mai tare senzatiile sunt de nesuportat..il strange asa de tare incat il impinge afara cu forta.

Raman inlantuiti, inconjurati de mirosul florilor de ficus. Cuvintele nerostite sunt in ochii lor , se respira, se gusta, se contopesc.

Se juca cu buclele ei, le rostuia pe deget iar ea..ea se scalda in ochii lui ..Privesc in ochii tai..oceanul…

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Ai lipit un conținut cu formatare.   Elimină formatare

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Creează nouă...