Sari la conținut

Despre ejaculare feminina – ejaculam din nou!


Pardon

Recommended Posts

Ne cunoscusem intamplator pe web, ca multa lume ce schimba adesea adrese email si discuta despre viata. Dupa un timp Rodin mi-a zis ca ar fi bucuros sa ma intalneasca iar eu i-am raspuns da. Dupa doua zile a venit sa ma caute. Eram nervoasa, ocupasem loc in masina lui, si cred ca si el manifesta acelasi sentiment. Dar nu am ezitat si l-am sarutat pe gura, nelasandu-l sa rasufle. L-am strans usor de penis si l-am mangaiat asa cum faceam mereu in visele mele dupa ce discutam impreuna pe web. Ne-am invartit cateva minute pe strazi, si fiecare din noi simteam ca impartim aceleasi dorinte, sa ne oprim si sa facem dragoste.

Afisul de la hotel ne da ideea ca ar fi minunat sa oprim si sa luam o camera. Odata inchisa usa in spatele nostru l-am prins in brate i-am mangaiat parul, si i-am soptit la ureche ca sunt foarte fericita ca l-am intalnit. Apoi i-am introdus limba in gura simtind cum saliva sa curge pe buzele mele. Ne mancam din ochi. Acum ma conducea spre pat, si, intinzandu-ma, mainile sale cautau sa-mi desfaca sutienul pe care la lasat sa cada, apoi a inceput sa ma sarute peste tot, iar cu limba imi dadea fiori de placere pe sfarcurile care mi se intareau. Ma muscat din varful buzelor, gemeam asteptand sa vad ce doreste.

Ii mangaiam spatele si fesele in timp ce el imi sugea sfarcurile. Mi-a desfacut pantalonii si explora acum deschizatura mea deja muiata de placere. Nu mai rezistam si fara sa ezit l-am asezat pe fotoliul din camera. L-am dezbracat si i-am prins sexul in mana, era puternic si tare, cu vene groase albastre. Il sugeam cu pasiune si in acelasi timp ii mangaiam ouale si picioarele. Respiratia ii era accelerata, si l-am auzit zicandu-mi : -Imi place,continua. Adoram pielea penisului, mai ales cea din varf era preferata mea, era catifelata si invarteam limba de jur imprejurul capului gadilind mereu dedesupt.

M-a ridicat si ma asezat cu fata catre oglinda, stateam in picioare acum si dintr-o miscare si-a infipt palosul in mine. Eram uda, fara putere. . . Mai vreau, mai adanc , da, mai vreau. . . I-am simtit penisul cum iese din vagin si m-am aplecat spre el, l-am luat in gurita, si mi-am gustat propriul lichid. Gaseam ca are gust bun, placut. Ma ridicat si ma intors din nou cu spatele impingand penisul in mine puternic. Se misca repede, si acum simteam cum se descarca in vaginul meu. Am cazut amandoi epuizati, eram satisfacuti. Am facut un dus impreuna, si ne mangaiam sub apa calda. Penisul era mic retras in cochilia sa, ma gandeam sa incerc sa-l readuc la viata, masturbandu-l. Usurel, l-am prins cu degetele iar cu limba ii infioram de placere ouale, apoi l-am introdus in gura si l-am umezit cu saliva.

Cu cealalta mana ma masturbam excitata ca puteam sa o fac in fata lui. Avea chef de sex, acum penisul ii era intarit la maxim. Imi miscam clitorisul violent. Mi-am introdus doua degete in vagin, si le impingeam cat de repede puteam inainte si inapoi, apoi le-am scos sa mi le ling in fata lui, tragandu-i cu ochiul. Am continuat sa-l masturbez si sa-l sug cand am simtit caldura spermei in gat, dar nu m-am oprit ci continuam sa-l privesc in ochi, ingintindu-i toata licoarea. Am iesit din dus, m-am imbracat, apoi m-am grabit spre casa. Am avut ceea ce vroiam? Deschizand usa casei mi-am dus aminte de aceasta clipa petrecuta impreuna si mi-am udat imediat chilotii.

M-am asezat in pat si am inceput sa-mi mangai sanii in cercuri, imi gadileam vaginul. Cu degetele imi cautam intrarea inebunita de dorinta sexuala. Ma masturbam repede, adanc si din cand in cand frecam si clitorisul, ma excitam sa nu pierd din vibratie. Imi vine sa strig. . . ejaculam din nou.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Ai lipit un conținut cu formatare.   Elimină formatare

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Creează nouă...