Sari la conținut

Sex la 19 ani


Pardon

Recommended Posts

Eram foarte nervos în ultima vreme. Nu mai făceam față treburilor de la serviciu. Probabil că, dacă eram o fire mai organizată aș fi reușit să fac mai multe, dar munca de secretariat îmi lua tot timpul. I-am spus șefului că mai am nevoie de cineva să mă ajute, dar era greu să găsești pe cineva capabil să răspundă la telefoane în engleză și franceză, să țină corespondența la zi cu partenerii de proiecte din Japonia sau din USA. Să trimiți faxuri sau emailuri la 3 dimineața că așa este ora locală convenabilă pe acolo.

În dimineața asta eram foarte bucuros. Primisem un email de la Bruxelles prin care eram anunțat că proiectul depus de mine acum doi ani fusese aprobat. Erau în joc 450 de mii de euro, bani nu glumă! Tare de tot, azi mă fac muci, am salariul asigurat încă vreo 5 ani de zile. 

Ușa micuțului meu birou s-a deschis cu zgomot. De obicei sturdenții mei ciocănesc la ușă, doar secretarele de la celelalte facultăți intră buzna peste mine. Era Merik, așa o numim noi. O femeie foarte plăcută, trecută bine de 50 de ani, dar se menținea încă foarte bine. Ajuta pe toată lumea cu ce putea și ea. Nu aveam chef de sporovăielile ei, așa că am tratat-o cu un zâmbet rece. 

După ea a intrat un fel de fătucă, părea mai mult a arăta a copil decât a femeie. Merik mi-a prezentat-o ca viitoarea secretară a mea, este fiica unui bun prieten al ei. 

M-am uitat la ea mai bine. Scundă, cu un fel de fustă plisată, o jachetă maro foarte uzată. Mă întrebam dacă a terminat liceul sau dacă a renunțat la el mai devreme. Mi-a plăcut privirea ei netedă, avea ochii de un albastru nefiresc și un păr negru care-i înconjura foarte frumos chipul ei de copilă. Am remarcat și sânii ei, foarte mari pentru un trup așa de firav. Părea o copilă ai cărui sâni crescuseră nefiresc de repede.

Mi-a întins mâna și s-a recomandat: ”Laura mă cheamă” soptește ea timidă.  Am poftit-o să ia loc pe scaun, prilej cu care mi-a arătat, fără voia ei, chiloții din tetra de culoare roz. Se uita la aparatura de ultimă generație aflată în biroul meu. Nu părea să cunoască nimic din ceea ce vedea. Toate întrebările mele referitoare la limbi străine, studii, aptitudini speciale- dactilo, steno etc – au căpătat numai răspunsuri negative. 

Fata asta nu știa nimic, era la primul ei primul ei job, nu știam dacă să mă leg la cap cu ea sau nu. Nici măcar de futut nu părea a fi prea ispititoare, eu prefer femeile mature, cu experiență în pulă!  Am trimis-o pe Laura la Resurse Umane ca să-i facă formele de angajare, așa am aflat că făcuse 19 ani luna trecută. Mă descurc eu cu ea, măcar să răspundă la telefon, chiar dacă pare foarte aiurită.

A doua zi, dimineață, mă aștepta cuminte în fața ușii. Era îmbrăcată la fel ca în ziua precedentă, schimbase doar ciorapii care erau de un mov țipător. Și avea și niște sandale verde fosforescent. Mdea, eram într-o instituție academică de stat, nu prea se încadra în peisajul din jur.  Am poftit-o la mine în birou, parcă am avut senzația că-mi atinge – ca din întâmplare – șlițul pantalonilor. S-a așezat, desfăcându-și larg picioarele în fața mea.  Cu coada ochilor am constatat că avea aceeași chiloți roz din ziua precedentă. 

Nu știam ce să fac cu ea, dar mi-am adus aminte că astăzi aveam programat spălatul geamurilor din apartamentul pe care-l cumpărasem, dar în care nu locuiam. A venit cu mine, se urca bucuroasă pe scară ca să ajungă la geaamuri. Eu căram gălețile cu apă și detergent din baie, ea, urcată pe scară, ștergea geamurile. M-am oprit ca să fumez o țigară și m-am așezat pe podea. Nu aveam nimic în apartamentul acela. 

Îi priveam, de jos în sus, picioarele și fesele ei de copilă. Dacă nu aș fi văzut buletinul ei, nu aș fi crezut că are 19 ani. Nu mă apăsa nici o dorință masculină privind la trupul ei delicat. 

A alunecat de pe treptele acelei scări și m-am repezit să o prind. Era în brațele mele, simțeam că am lângă mine o jumătate de femeie și o altă jumătate de copilă. Se uita cu ochii ei albaștri fix în privirea mea. Jumătatea ei de femeie cerea pulă, jumătatea de copilă vroia doar să ne jucăm. 

Nu știam ce să fac, masculul din mine începuse să-mi dea impulsuri. Pula mi se sculase fără să-mi ceară voie, ce naiba să fac cu copila asta care de abia făcuse 19 ani? Se uita în ochii mei și parcă îmi cerea să încep eu acțiunea. Mi-a șoptit în piept, ”sărută-mă, sărută-mă!”. 

I-am ridicat fusta plisată, i-am dat jos chiloții ei roz. Avea pizda nerasă, am intrat mai greu între picioarele ei. Nu știam dacă se mai futuse înainte și m-am gândit să nu-mi bag pula în pizda ei. Stătea pe spate în pat, eram cu limba în pizda ei. Îi dădusem buzele pizdei la o parte cu degetele și îi căutam lindicul ca să-l sug. L-am găsit în cele din urmă, era și ea excitată și lindicul se erectase singur. Făceam rotocoale cu limba în pizda ei, îi sugeam buzele tari ca piatra. Am așezat-o pe masa din bucătărie, era singura piesă de mobilier care putea fi folosită și la futut. 

I-am desfăcut buzele pizdei cu ambele mâini și așteptam să-mi bag pula în ea. Și ea aștepta același lucru, așa încât, o dată ce am pătruns în ea, am auzit strigătul ei de plăcere. Cred că mi-am băgat pula în ea mai bine de o oră. Când simțea ca mi se moaie pula, o scotea din pizdă și mi-o sugea cu o tehnică de profesionistă. 

Nu știam că fetele atât de tinere sunt perfecte la suptul pulii. Am aflat, tot de la ea, că fetele, anumite fete – mai ales cele peste 18 ani - sug pula pe bani în WC-ul de la liceu. O muie costă doar zece lei, au părinții bani și pentru așa ceva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Ai lipit un conținut cu formatare.   Elimină formatare

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Creează nouă...