Sari la conținut

Dansatoare


Vizitator yourtimemypleasure

Recommended Posts

Vizitator yourtimemypleasure

Buna tuturor, 

Eu sunt noua pe forumul asta. Am mai scris si pe altele dar nu am primit un raspuns concret. Sunt escorta de mai bine de 5 ani si ofer servicii seuxale si erotice in Bucuresti. Desi castig foarte bine, nu ma pot plange, as vrea sa incerc sa dau si eu tunu' in strainatate. Nu pentru o perioada lunga, asa 3-6 luni. Am vazut eu joburi pe multe site-uri cu angajari dar parca am impresia ca de fapt, se poate plati muuuult, mult mai bine. Eu stiu fete care castiga ca si dansatoare si 10 000 euro daca ofera si un pic de "pruna". 

Voi stiti careva, ceva? Nu conteaza unde. Germania, Olanda, Danemarca,etc. Stiu cateva fete care umbla prin Ibiza ca si cliente false la cluburi si si-o trag cu patronii. Nu vreti sa stiti cat castiga. Habar nu am daca mint sau nu, dar eu ma gandesc ca nu se lauda degeaba. 

Anuntati-ma va rog daca stiti ceva. M-as duce si eu pentru cat a mai ramas din vara. 

Papa :angel:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am eu un tovaras care duce fete dansatoare in Shanghai si stiu ca si in Dubai (spunea ca trebuie doar sa mergi la party-urile organizate de sheici sau fii lor si daca oferi si sex sau momente intime atunci castigi chiar super ! daca le si place de tine iti dau cu bani in cap efectiv! Prietena asta a mea e plecata de 2 ani dar nu sta acolo decat 4 luni pe an si si a cumparat mini cooper si un apartament in Cluj si unul in Bucuresti ! trimite niste poze si vedem cum facem. Trebuie sa spun ca se percepe comision din suma totala facuta !:) adica 10 % comision!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Creează nouă...