xstye Postat Septembrie 10, 2015 Raport Share Postat Septembrie 10, 2015 Caut un hotel sau pensiune in statiunea Sinaia, am gasit pe net multe super ok dar vreau si o recomandare daca imi poate spune cineva:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magelan Postat Septembrie 10, 2015 Raport Share Postat Septembrie 10, 2015 recomand , hotel mara in sinaia!:) calitate excelenta,discretie si relaxare pe bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcoce Postat Septembrie 10, 2015 Raport Share Postat Septembrie 10, 2015 eu am fost la hotel RINA in sinaia si a fost excelent.Am dus si o domnisoara cu mine si ne am simtit bine fara sa fim deraanjati de nimica !:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CornelWine Postat Septembrie 10, 2015 Raport Share Postat Septembrie 10, 2015 La RINA si eu am fost si ,a fost in regula! bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.