NaughtyGirl Postat Februarie 18, 2021 Raport Share Postat Februarie 18, 2021 Bună sunt o domnișoară stilata, educata cu mult bun simț, am experienta și pun dăruire în tot ce fac... Ofer domnilor maturi și manierați momente unice pentru a ieși din monotonie și rutina zilnica. Dacă simți că ai nevoia de ceva diferit tot ce trebuie sa faci sa apelezi nr meu de telefon și de restul ma ocup eu. te astept imbracata sexy, pe tocuri, curata, parfumata, machiata, numai buna de iubit !! Tanara(24 ani), cu experienta in domeniu, ador sa ne oferim placere reciproc !!! Te ajut sa te relaxezi si o sa ma tii minte cu siguranta... ofer si masaj.Sunt dezinhibata si deschisa la noi experiente. Nu ma deplasez, dar va astept in frumoasa mea locatie. Confirm fotografiile video pe whatsapp. Nu raspund la numere private Nu raspund la mesaje. Fara accesorii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts